Robin Sparkles! James Van Der Beek! Kanada! Och 7 andra skäl till kvällens HIMYM var den bästa episoden av säsongen

Bara förra veckan jag beklagade det faktum att min älskade Hur jag träffade din mamma förnyades för en nionde och sista säsong. Jag såg inte hur de kunde låta showen (och Teds oändliga historia) färsk, rolig och intressant nog för ett år. Men nu är jag lite mer övertygad efter i går kvällens stjärnformade “S. Jag älskar dig” (den bästa ep jag har sett under de senaste säsongerna). Så, för att hjälpa Bays och Thomas att hålla showen stark för sitt sista varv, har jag sammanställt en lista över vad som fungerade…

College flashbacks: Jag älskar när gänget blinkar tillbaka till minnen av deras Wesleyan dagar. Den här gången var det hur Marshall frågade Lily ut med en adorbs sång och ukulele, såklart – och hur Lily faktiskt mötte Marshall.

Tala om ukuleles… Jason Segel sjunger! Låt honom sjunga sina förtjusande, nonsenslåtar, alltid. “Bästa natten någonsin”, någon?

Robin Sparkles är tillbaka! Jag älskade särskilt Under tunerna (aka kanadas Bakom musiken).

robin sparkles himym

Barney använder en “Property of Ted Mosby” borr. Inuti skämt från tidigare i säsongen fungerar bäst när det är subtilt.

Jag har samma West Elm kudde Det är på Barney’s (och Robins?) säng! Det är inte det som gör det till ett starkt avsnitt, jag var bara upphetsad.

gräl pillow

Ted’s Dobbler / Dahmer Theory. Typ av som Barney’s Crazy / Hot Scale, HIMYM är begåvad på att ta verkliga fenomen (den fina linjen mellan kärlek och galenskap, till exempel) och förpackar dem till lätt smältbara, hilariska nougater.

JAMES VAN DER BEEK.sa det.

james van der beek himym

Kanada skämt: Tim Horton’s, gelé donuts, Alan Thicke

När framtiden Ted, berättad av Bob Saget, säger att han alltid gillade Dave Couliers skämt-en Fullt hus referens!

The BIG Reveal: Jeannette, Abby Elliot (som, om du inte visste, är dotter till Chris Elliot aka Lily’s pappa) blir det “sista misstag” Ted gör innan han möter Moderen. Så kommer det här vara den sista kvinnan han går före moderen? För en gång tror jag att kärleksintressen äntligen är ett tecken som driver plottet framåt utan att känna som ett slöseri med tid. (Ahem, Zoey …)

Vad tyckte du om episoden? Vad fungerade för dig?

Foton: CBS
Ссылка на основную публикацию
2019