Rachel Lindsay är officiellt den första svarta bacheloretten, och vi är bortom spända

Efter ett dussin bachelor och två decennier av kandidater har ABC till sist valde en färgkvinna som ledare. Ja, efter veckor av rykten är det officiellt: Rachel Lindsay kommer att bli Bachelorette nästa säsong. JIPPIE!!! Hon är, hands down, det perfekta valet.

Nyheten offentliggjordes den Jimmy Kimmel Live! den 13 februari. “Jag är redo att hitta kärlek, hitta en man, så du om du vet någon där ute som behöver söka, anmäla dig, fortsätt och börja,” Lindsay skämtade till Jimmy Kimmel. “Jag letar efter någon som letar efter det jag söker … [någon som kan få mig att skratta.”

Och det visar sig att hon har hållit det här en hemlighet från oss ett tag nu: “Det var inte så länge efter att jag slog av showen att jag var närmade,” avslöjade hon. “Men jag trodde ärligt att de gjorde det för att få mig att känna mig bättre från hjärtat. Och sedan det fortsatte insåg jag att de var seriösa om det här.”

Detta är en viktig milstolpe för franchisen, som länge har kritiserats för sin brist på mångfald – särskilt när det gäller ledarna. Den enda icke vita kandidaten var Juan Pablo Galavis, som är latino. Och nu är Rachel Lindsay den första kvinnan av färg för att någonsin skriva en säsong av Singeltjejen. Publiken blev kär i henne från början på Nick Vialls säsong av Ungkarlen när hon vann första intrycket steg. Längs vägen har Texas-baserad advokat visat hur jämn, smart, mogen och söt hon är – och vi är så glada att producenterna noterade.

Mer Ungkarl Nyheter från Glamour:

  • En fullständig historia av par på Ungkarlen och Singeltjejen

  • Nick Viall öppnar sig om den enda som gjorde honom upprörd den här säsongen

  • För första gången någonsin var det en öppen bisexuell kvinna på Ungkarlen

Ссылка на основную публикацию
2019