Kip Moore öppnar sig om att hitta kärlek, hans nya album och landstjärnan han är besatt av

Det hade varit 18 månader sedan vi senast satte oss med sångerskrivare Kip Moore och mycket har förändrats för den robusta stiliga countrymusikstjärnan (nämligen fler fans och mer berömmelse). Som hans andra sophomore album, Vildingar, är inställd att släppa senare i sommar, tog vi upp med Moore, 35, för att diskutera hur han hanterar den berömmelsen, varför han inte är en att slå sig ner, och varför Shania Twain missade.

slaf moore exclusive photo

Glamour: Landstjärna på kvällen, surfare på dag! Inte länge sedan spenderade du några veckor på Hawaii. Vilken typ av fly ger det dig?

Kip Moore: Jag försöker gå minst en eller två gånger om året, och jag kommer till Costa Rica ett par gånger om året också. Det är det enda som stänger av min hjärna. Det är den enda flykten som jag har. Jag tänker inte på en hel del när jag är ute. Jag fokuserar på vågorna och blir bättre. Jag blev driven av sport hela mitt liv, och jag har den mentaliteten som jag vill vara bra på och försöker bli bättre på det.

Glamour: Växla redskap till musik, fyll i oss på ditt nya album, Vildingar. Du hade en hand att skriva varje låt på albumet.

Slaf: Ljudet är stort. Detta är en mycket organisk post. Det är en mycket aggressiv rekord ibland, och jag känner att det tar dig på resan. Det kan vara mycket eteriskt ibland, och det kan känna sig som en dröm i ett ögonblick, och sedan kan det göra att du vill rasa. Jag känner min fanbas, och jag vet hur mycket de kommer att älska den här posten.

Glamour: Låt oss prata om musikvideon för “Jag är skyldig”. Ruffled blå throwback kostymer var episka. Var det din idé?

Slaf: Det var fantastiskt och ja, hela videon var min idé. Det är nog den roligaste jag har skådat en video. Jag började med att tänka på alla de grymma spelningarna jag och Dave, den ledande killen, brukade ha. Det var verkligen en konversation som vi skulle ha i början, där vi skulle säga, “Hur många fler av dessa ska vi göra?” Så ja, det var en jättebra att göra det.

Är du OK med candids, Kip? Vi hoppas det!

__Glamour: Vänner på sena kvällssamtal du tycker mest om att titta på? __

__Kip__: Definitivt [Jimmy] Fallon.

__Glamour: Val av läppsynk? __

__Kip__: [Shania Twain] (/ om / shania-twain). Jag kunde dominera tidig Shania Twain-musik. Jag kunde komma ner med det. Jag bara älskar henne. Det är min kvinna. Jag har aldrig träffat henne, men jag kommer en dag. Vi ska träffas. [* Skrattar *]

__Glamour: Vad älskar du mest om Shania? __

__Kip__: Det finns inget jag inte älskar om Shania. Hon är bara … när jag såg “Any Man of Mine” -videoen var jag precis som (* käftdroppar *) limmade till TV: n. Jag var som, “Detta är min kvinna. Det här är Mrs Moore här.” Jag kan vara långt yngre, men det här är min kvinna!

__ * Wild Ones * kommer ut 21 augusti. Klicka här [http://www.kipmoore.net) för att förbeställa albumet. __

Kolla in våra intervjuer med Miranda Lambert, Dierks Bentley och Florida Georgia Line på ACMs nyligen:

[#iframe: https: //www.youtube.com/embed/Ooq5nUTZOvA] (560×315)

Ссылка на основную публикацию
2019