Kims kroppsförsäkringar är så dåliga att Kourtney försökte radera alla hennes sociala medier

Kim Kardashian har varit ganska öppen om hennes kroppsbildproblem den här säsongen på Uppehället med Kardashiansna. Förra veckan såg vi henne uppenbarligen upprörd när en tabloid sprang urliga bikinibilder av henne från en semester i Mexiko. “Du tar bilder och folk skämmer dig bara,” sa hon. “Det är som att jag bokstavligen ger mig kroppsdysmorfi.”

Och hon öppnade mer om hennes osäkerhet under kvällens episod. “När kommer de att sluta med den här historien? Du får definitivt en tjock hud när du har gått igenom det mycket, men bilder fortsätter bara att komma upp varje dag och de kommer bara inte att släppa det. Jag vet att jag kan hantera allting och om jag inte kan hantera det … vem kan? “Sa hon. “Jag är bara i huset så mycket att jag blir så freaked ut om någon, som, ser på mig. [Det är en] fullständig fobi – jag pratar om allting. Varför utsätter jag mig för att ses? Varför bor jag inte hemma? “

Kims systrar, Kourtney och Khloé, skyller på sociala medier för många av hennes osäkerheter. “Det förbrukar dig och det påverkar dig”, berättade Kourtney Kim i episoden igår kväll. “Du behöver bara leva ditt liv. Varför behöver du se detta nonsens? “

Men systrarna gjorde mer än bara konfrontera Kim om frågan. De försökte radera apps från sin telefon. I ett klipp från avsnittet, som vi inkluderade nedan, satte Kourtney och Khloé upp en plan för att distrahera Kim så att de kan torka hennes telefon rent av vad de kallar “bullshit”.

“Kim är normalt inte så osäker,” säger Khloé innan Kourtney tillägger, “Om hon bara inte hade tillgång till sociala medier eller slutat titta på bloggarna, tror jag att hon skulle börja känna sig bättre.”

“Jag känner mig som en av de bästa sakerna [Kim gjorde för sig själv] efter hennes Parisincident var hon verkligen avskilt sig från Internet och sociala medier”, sa Khloé. “Vi måste verkligen gå in.”

Så lyckas de i sin plan? Se upp för att ta reda på:

Kim Kardashian säger Selfies är över, så jag antar att Internet är avbruten

Ссылка на основную публикацию
2019