Internet är freaking ut över denna Ultra-Candid Instagram Video av Beyoncé

Beyoncé är ett himmelskt väsen som tornar över resten av oss, bara dödliga, tillfälligt gör saker som att göra Coachella-historia, dominerande händelser som hon inte ens deltog i, och utlösa applåder för att gå ut ur ett rum.

Men varje gång gör hon något för att påminna oss om att under hennes omsorgsfullt sammanlagda bild är en människa. Fall i sak, denna helg: Beyoncés långa vän Beyoncés långa vän Mally Roncal lade fram en Instagram-video av Queen Bey som fångades i den relatable handlingen att posera för en video som hon tyckte var en bild.

I klippet frågar Roncal, “Vem är den vackraste kvinnan på planeten?” medan Beyoncé visar upp sitt bästa själv-mode-kiss-ansikte. Snabbt inser hon att Roncal skjuter en video och börjar spricka upp. “Vänta – det här är en video? Tyvärr,” säger hon genom skratt. “Jag är här och gör fiskar läppar.”

Läser in

Titta på Instagram

Roncal bildade bilden genom att säga: “Jag träffade denna andra världsliga ängel när hon var 19 år och nu två äktenskap, 6 barn, otaliga smink sessioner, foto / video skott, prisutdelningar och 16 år mellan oss, varje gång är vi ses det som igår! Tack för din kärleksfulla, snälla, dumma, inspirerande ande. “

Självklart freaked fans om hur chockerande normal hela samspelet verkade. De vände sig snabbt till sociala medier för att skryta om hur mycket glädje Beys enda ögonblick förvirrade dem.

“Kan inte beskriva hur min hjärtfrekvens leppar när jag ser en uppriktig video av Beyoncé”, skrev en person. Någon annan skämtade, “Beyonce uppfann”, oh vänta, det här är en video “har aldrig hört det förrän idag.”

Det är inte första gången Beyoncé har lämnat hennes fans skakade genom att göra någonting en vanlig person skulle göra. Hon har vid en tidpunkt i mänsklig historia haft en saftlåda, besökte Target och slitit $ 10 mascara.

Kan det vara att Beyoncé är (flämtning) precis som oss? Vi kan inte vara säkra – vi måste bara vänta på att fler bevis kommer fram.

Titta Beyoncé Fix ett misstag, mitt resultat utan att ens stanna

Beyoncé och Jay-Z bara delade några mycket nakna, mycket intima bilder

Ссылка на основную публикацию
2019