Hur jag mötte din mamma ananas incident ?? Löst!

Wow, HIMYM-showens skapare försöker verkligen svårt att sona för sina finalsyndar: Först erbjöd de våra favoritshow rekvisita för grepp (gult paraply, någon). Och nu, äntligen! -Har du ett svar på en av de längstgående mysterierna på showen: Hur på jorden slutade den ananasen på Teds nattduksbord under säsong en?

Efter nio årstider verkade vi som om vi aldrig skulle få de svar vi önskade. Vi accepterade det ödet, några av oss bättre än andra.

Men nu, tack vare den här raderade scenen från säsong nio som Buzzfeed har fått, har den klassiska whoduniten lösts. Under kaptenens hus ser Ted en slumpmässigt placerad ananas på van Smots främre stoop (det hämtar honom). Ted frågar honom om det, och kaptenen avslöjar att det är en gammal sjökaptenens tradition och en symbol för gästfrihet – en som han också (väntar på det!) Använder på sitt Manhattan-radhus.

Det är en ganska enkel förklaring (och faktiska ananas har tydligen använts på så sätt av sjömän i århundraden) men en som jag inte tror jag behövde vänta nio årstider och nästan 10 år att få. Allt jag säger är att den andra änden som kommer i den kompletta DVD-uppsättningen den 23 september är bättre att vara mer tillfredsställande än det.

__Vad tror du? Är du nöjd med ananashändelsens upplösning? __

Mer Glamour.com Nyheter:__

Dessa sko trender är att vara en stor överenskommelse

Nya sätt att bära dina favorit jeans

Fräscha Work Outfit Idéer att försöka

__20 Bästa Ankle Booties för Fall

Ссылка на основную публикацию
2019