Här är varför alla tycker att Kylie Jenner dotter är namngiven fjäril

Kylie Jenner förbluffade Internet igår (4 februari), när hon bekräftade att hon inte bara var gravid, men hon har redan fött barn. Yup, Jenner och pojkvän Travis Scott välkomnade en “vacker” och “hälsosam” flickvän på 1 februari-nyheterna som hon formellt meddelade om Instagram, förstås. Jenner åtföljde detta avslöja med en 11-minuters mini-film som i huvudsak kröniker hennes resa från att inse att hon är gravid att föda. Det är en överraskande rå och känslomässig titt på hennes graviditet, fylld med detaljer och nuggets informationsfläktar har varit desperata att veta.

Men en sak Jenner och Scott är fortfarande kvar mamma på är deras dotter namn. Så, naturligtvis, söker fläktar högt och lågt på Jenners sociala mediasidor – för att inte tala om hennes mini-film – för ledtrådar. Och det finns tre dominerande teorier som flyter runt just nu. Fläktar är övertygade att älskling Jenners namn är antingen Monarch eller Krystal eller-vänta på det-fjäril.

Låt oss börja med den sista, eftersom den är den mest populära. Fjärilar är över Jenners kortfilm, som vi inkluderade nedan. De är i hennes dotter barnkammare, för en, och Jenner bär också fjärilsmycken i hela filmen.

FOTO: YouTube

Jenners plantskola

Det mest berättande tillbehöret som hon stenar är ett halsband med blå och lila fjärilar och direkt ovanför är ett halsband som läser “babyflicka”. Det finns också de ljusrosa fjärilringarna Jenner bar några veckor tillbaka, plus det faktum att både hon och Scott har matchande fjärilstatueringar. Åh, och Scott har en sång som heter “The Butterfly Effect.” Det är mycket bevis, rätt?

FOTO: YouTube

Läser in

Titta på Instagram

Det är dock bara en teori. Några fans tycker att Jenner och Scott gick med Monarch, vilket är en typ av fjäril. Och då finns de här bookiesna från Spegeln, som verkar tro att baby Jenner heter Krystal. (En hyllning till skurken på denna säsong av Ungkarlen, kanske?) Från och med nu är pengarna på fjäril, men vi måste vänta på en Jenner-bekräftelse innan vi slår några partier. Stanna, mina vänner.

UPDATE, 6 februari, 2018 kl 8:55 A.M. ET: Det finns nu två teorier att lägga till i listan. Fans tycker att namnet på Jennys nya läppsatser, “Posie K,” är en ledtråd. Posie kan vara kort för “Mariposa”, vilket betyder “fjäril” på spanska – så kasta Mariposa och Posie i hatten. Khloé Kardashian gav också Jenner ett C-format blommarrangemang, så några fans tycker att namnet börjar med en “C.” Möjligen är det “Cordelia”, vilket är en typ av fjäril.

Denna video av Kylie Jenner och Khloé Kardashian Touching Baby Bumps ger dig alla känslor

Kylie Jenners familjemedlemmar är borta upphetsade om hennes födelsemeddelande

Ссылка на основную публикацию
2019