Hamiltons Schuyler-systrar öppnade bara Super Bowl med en Girl Power omskrivning av “America The Beautiful”

Schuyler-systrarna från den ursprungliga casten av Hamilton öppnade Super Bowl 51 den 5 februari med ett väckande och vördnadsfullt uppträdande av “America the Beautiful” som lyckades fånga alla uppmärksamhet på grund av en liten (men viktig!) förändring av sångarna till texterna. Publiken utbröt i skål när Renee Elise Goldberry, Phillipa Soo och Jasmne Cephas Jones lade till “och systerskapet” till linjen “Gud skjuler hans nåd på dig / och krona ditt gott med broderskap / från havet till det skina havet!”

SÅ BRA.

Redigeringen till sången kan vara en enkel nod till trio av systrar som de porträtterade i hitmusiken; Det kan ha varit ett subtilt val att göra fotboll mer inkluderande till kvinnliga fans. eller det kan naturligtvis ha varit en politisk jab vid Donald Trump-administrationen – både Tom Brady och Patriots ägare Bill Belichick är Trump-anhängare, som har visat sig kontroversiella för många under de två veckorna sedan han tog sitt ämbete. Eller det kan vara en kombination av allt ovan. Oavsett fall är vi här för det.

Titta på det nedan:

Många på sociala medier, inklusive Hamilton skaparen Lin-Miranda Manuel – berömde omedelbart kvinnorna för deras hårda prestanda.

Super Bowl 51 inkluderade också en prestation av Luke Bryan, som sjöng National Anthem före kickoff, och Lady Gaga kommer rubriken halvtidsshowen.

RELATERADE: Dessa är, Hands Down, de bästa reklamfilmerna i Super Bowl 2017

Ссылка на основную публикацию
2019