Flashens Candice Patton Talks Romance, Breaking Barriers, och den skrämmande uppgiften om berömmelse

Tidigare denna månad uppstod följande tweet i mitt flöde: “Jag önskar att @JRadloff skulle intervjua @candicekp – ingen skulle överleva charm överbelastningen men man skulle det vara värt det #TheFlash #IrisWest.” Lite visste några av oss vid den tiden, men den enkla tweeten plockade upp så mycket ånga att inom några timmar kunde hundratals Candice Pattons fans tweeting oss för att intervjun skulle hända.

Så vi gjorde det hända. Under en sällsynt paus i hennes skjutschema från CWs Blixten, Candice kunde göra det till Los Angeles förra veckan (från Vancouver), där vi satte oss ner till lunch på Joans tredje i Studio City. Det var inte vårt första möte (vi har Warner Bros. för att tacka för det), men det var vår första gången att verkligen få en chans att känna varandra och höra om Candices otroliga ökning till berömmelse. Det var också den typ av lunch som vanligtvis reserverades för dina bästa flickvänner. Vid ett tillfälle föll din digitala ljudinspelare i Candice vatten (tack och lov, jag hade min iPhone för ljudbackup!). Efter den debatten hade jag en nyfödd samordning … Jag kunde inte ens äta en fruktig frukt innan jag släppte den i gatan. Candice började skratta så hårt att hon nästan kvävde på sin kyckling – det är fantastiskt, de två av oss kom ut ur denna lunch levande.

Med det sagt, den Mississippi-födda / Texas-upphöjda skådespelerskan och jag bundet, så jag skulle inte ha det på något annat sätt. Hon är smart, kunnig, söt och precis den typ av ledande dam industrin behöver mer av. Candice bekände att hon skulle älska att följa i Zoe Saldana, och du tror bättre att hon är väl på väg. Och till fansen, tack för att du har kommit ihop – den här intervjun är för dig!

candice patton girl talk the flash

Glamour: Vilka ögonblickar gjorde verkligen din karriär?

Candice Patton: Jag kommer ihåg att vara intresserad av teater när jag var i skolan, men jag var inte alltid engagerad i att göra det till en karriär. Jag var en cheerleader i Texas, men jag rev min ACL, så jag var ute för resten av säsongen. Det var då jag började lägga mer av min passion i teatern. På college, CBS ” Unga och oroliga gjorde en rikstäckande casting söka efter en ny man och kvinna att gå med i showen. De kom till SMU och slutade plocka mig. Så efter att jag var färdig, sade casting director: “Vi skulle älska för dig att stanna på showen, vad tycker du?” Jag sa att jag ville gå tillbaka till skolan och avsluta min examen, men jag skulle kontakta henne när jag kom tillbaka till LA. Så snart jag tog examen flyttade jag till LA och kom i kontakt med henne. Hon lärde en skådespelare, och så började det.

Glamour: kunde du komma tillbaka Unga och oroliga sedan?

Candice: Nej, för att hon lämnade showen då. Jag tog hennes lektioner och träffade några skådespelare och en av dem tog mig in för att träffa chefen som reps Taraji P. Henson, Halle Berry och andra. I grund och botten, stora ledande damer, särskilt afroamerikanska ledande damer. Hon gick in på kontoret och sa: “Du måste skriva denna tjej, hon kommer att bli något.” Och han gjorde det. Jag är fortfarande med honom idag, och det är de människor som verkligen har utformat min karriär här ute.

Glamour: David Rapaport, casting director för CW, sa att för delen av Iris West testade de ursprungligen Skrik drottningar“Keke Palmer och Ciara René, som de så småningom kastade som Kendra Saunders i DC Legends of Tomorrow. Visste du att?

Candice: Jag visste det efter faktumet. Det var en audition jag gick in för och Jordin Sparks var i väntrummet, och jag tänkte, “Vad gör jag här ?!” Det var en tid där jag hade testat för så många roller. Jag hade gått in för Hur man går undan med mord och det gick inte, och du kommer bara till den punkt där du sorts brinner och vet inte om du inte längre kan höra. Till sist, Blixten bara fast.

Glamour: Vad var din audition för Blixten tycka om?

Candice: Första gången jag gjorde det kände jag mig som att jag bombade. Det fanns en rad om Channing Tatum, och jag kunde inte minnas hans namn för att rädda mitt liv. Jag höll precis [bråka upp det], så jag hoppas att jag är en film en dag med Channing! Jag kommer aldrig att glömma hans namn! Men ja, jag trodde att det var dött i vattnet, och det hände just att det var så tidigt i gjutningsprocessen, så en månad eller två senare tog de mig tillbaka för att läsa med Grant och läsa en kemi med honom. Inom två dagar bokade jag det. Det var snällt galet.

Glamour: Jag hörde att du kittlade honom i auditionen. Sann?

Candice: Ja. Det var något när jag läste sidorna som Iris och Barry hade denna nära relation, och det är svårt när du aldrig träffat en skådespelare förut. Hur återskapar du det om två minuter i en audition? I det ögonblicket var det enda jag kunde tänka på för att få honom att le eller skratta att fysiskt fånga honom och kittla honom. De älskade det eftersom de tyckte att det var verkligen charmigt. Det är en av de få gånger det fungerar att röra någon! [skrattar]

bevilja gustin candice patton the flash the cw

Glamour: Du är helt fantastisk, men jag hörde att du inte gillar fotograferingar.

Candice: Jag hatar dem. Jag har min osäkerhet, och några dagar vill du inte fotograferas. Du märker alla dina brister även om andra inte märker dem. Fotograferingar känner sig också mycket förgäves eftersom det handlar om dig och ditt utseende och ditt ansikte. Jag känner att jag arbetar bättre på kameran. Även när fans kommer till mig på gatan för ett foto, skulle jag nästan hellre gå med kaffe med dem istället. [skrattar]. Det är Guds ärliga sanning! Det finns en förväntan som människor har av dig att se på ett visst sätt för att du är på TV, och jag ser inte så ut varje dag. Så det kan vara väldigt skrämmande.

Glamour: Detta kan vara min favorit roliga faktum för alla: Du arbetade på Bubba Gump Räkor, men du slutade efter två dagar eftersom du hatade att memorera namnen på räkor.

Candice: Det finns så många räkor namn på den menyn! Och här är saken: Jag bryr mig inte om räkor! Jag kommer ihåg när de testade mig om räkorna, vad är det på räkorna, hur räkorna är beredda, vad är det marinerat med, och jag kommer ihåg att tänka, “Jag hatar det här. Jag kan inte göra det, jag slutade.” Gjorde inte ens det genom träning! [skrattar] Det var en av de ögonblick som du inser att du måste göra [fungerande] arbete eftersom jag inte kunde [memorera räkor för ett levande]. Jag kan inte spendera mitt liv att lära mig om räkor!

Glamour: Men hur vet du när man ska gå ifrån något? Så ofta får vi veta att hänga in där, tuffa det, men vid vilken tidpunkt säger ni nej?

Candice: Ja, det är knepigt. Lyssna, jag hade pengar på mitt bankkonto vid den tiden. Om jag inte gjorde det hade jag förmodligen hållit det jobbet. Men jag hade kommersiella pengar, inte mycket, men tillräckligt för att betala min hyran och få mat. Jag sa, “Candice, om du bara kan boka en reklam varje månad eller varannan månad … bara något, och behåll livet du har nu, gör det istället för att försöka leva ett liv här ute som du inte gör nödvändigtvis vill eller behöver. ” Jag tror för mig, med skådespel, det var alltid något jag visste att jag ville göra, och allt som inte var i linje med det målet var väldigt lätt att gå ifrån.

Glamour: Var det en skådespelare som du tittade upp när du var yngre?

Candice: Lucille Ball. Varje natt skulle jag titta på Jag älskar Lucy innan jag gick och lägg mig. Det fanns något så karismatiskt och charmigt om henne, och jag kommer ihåg att tänka: “Jo, jag önskar att jag kunde göra det varje dag.” Jag kommer ihåg att Halle Berry vinner Oscar och tänker: “Det är nu möjligt för mig. Det är nu en möjlighet att jag kunde vara där.” Och nu, år senare, jobbar jag med sin chef, och det är allt i sin egen anpassning.

Glamour: hjältar var faktiskt din första foray i sci-fi. Har du någonsin sett dig själv som att göra ett stänk i sci-fi-världen, även då?

Candice: Ja och nej. Bara ja för att jag älskar superhjältegenren. Men jag såg aldrig riktigt mig i filmerna och de TV-programmen, så det började mig aldrig att jag kunde spela Lois Lane i en tv-show eller film. Jag menar, Zoe Saldana, som jag ser upp till, är någon som får mycket av dessa roller, och jag har alltid tittat på henne. Hon har ledt vägen i den genren. Det är därför som företrädare är viktiga, och därför är fans så sångliga – för att de vill att folk ska känna igen att jag kastas i den här rollen är så viktig för så många människor. Medan det kan tyckas dumt, betyder det mycket. Även Priyanka på Quantico-All dessa etniciteter vill se sig representerade. Det har varit ett sätt för långt för länge. Det betyder inte att de vita manliga och kvinnliga rollerna måste gå någonstans – de gör det inte, vi behöver bara mer av något annat. Det får dig att känna dig sedd.

candice patton the flash the cw

Glamour: Du sa att du måste vara en galen person att komma till Hollywood och göra det här.

Candice: Du snälla gör. [skrattar]

Glamour: Så vad fick dig att erkänna det, men samtidigt säga: “Du vet, jag ska göra det ändå?”

Candice: Jag tror inte att jag då visste hur galen jag var eller skulle behöva göra det. Det fanns definitivt stunder när jag kunde ha gått iväg. Jag tror att det som gör det galet är att du sätter dig i en position där du ständigt bedöms av andra människor. År då kan du börja tro: “Är det jag?” Finns det något som är fundamentalt fel med mig? Är jag inte ganska nog? Är jag inte skinnig nog? Talangerad nog? ” Om du inte har styrkan att hålla koll på priset kan du långsamt ge upp dina drömmar här mycket snabbt. Jag har sett många av mina vänner gör det. Du måste ha en galen mängd hopp och självförtroende. Det var därför jag inte kunde memorera räkor. Jag kunde inte göra någonting annat [men agera]!

Glamour: Eftersom dina fans är ansvariga för att denna intervju ska hända, bad jag dem att skicka mig frågor som de dör för att veta. Så låt oss göra just det!

Candice: Grymt bra!

Glamour: @angellbearr frågar: “Är utställningen någonsin att ge oss Irris synvinkel?”

Candice: Jag vet inte att de kommer att hända någon gång snart, bara för att showen heter Blixten, och det handlar om Barry Allen. Vi är alla slags hjälptecken till honom. Vi ser definitivt allas synvinkel, men jag tycker att det är viktigt att komma ihåg att showen handlar om Barry.

Glamour: @clement_regina vill veta: “Kommer hennes berättelse att ta henne på en separat resa än resten av Team Flash?”

Candice: Intressant fråga. Jag tror att den här säsongen vi definitivt kommer att se Iris utforska familjesidan av hennes liv, mysteriet bakom mamman, etc. Jag hoppas senare denna säsong kommer vi att se henne mer fokuserad på Picture News och hennes rapportering. Så ja, det tycker jag är en möjlighet.

Glamour: @CandicanesU frågar: “Vad älskar Candice mest om Iris West, och vilka episoder denna säsong kan visa upp dessa egenskaper bäst?”

Candice: Jag tycker episoden [ikvällen]. Vi kommer att få se lite dålig röv-iris, och sedan är det några episoder som handlar om familjen strax efter det, vilket är riktigt typ av Iris-fokuserade. Jag älskar att Iris är en kvinna som växer in i sig själv.

Glamour: Från @WestAllenAF, “Vad är hennes favorit del av hennes arbetsdag och vem gillar hon att hänga med mest av kastet och varför?”

Candice: Min favorit del av min arbetsdag hänger med mitt hår och sminklag. De håller mig energisk och motiverad. Jag trivs med Jesse [L. Martin], som spelar min pappa. Han är väldigt rolig, och vi hittar alltid roliga videor på nätet för att skämta och skratta.

jesse l martin candice patton the flash

Glamour: @johnnycintrble vill veta: “Är hon ute efter att göra några filmer över framtida uppehåll eller koncentrerar hon sig på showen?”

Candice: Åh ja, ja, ja, ja, Johnny, ja. Det är min dröm. Jag vill göra funktioner så illa. Särskilt oberoende funktioner. Det är bara så svårt med vårt skjutschema eftersom vi skjuter nio månader av året. Så det skulle behöva skjuta under de få månaderna vi är på hiatus, men jag skulle gärna få det att fungera.

Glamour: @WestallenSource vill veta om vi kommer att få fler scener av Barry och Iris bonding och vara bästa vänner?

Candice: Ja, jag tror det, särskilt i år. Vi ser Barry romantiskt involverad med en annan dam den här säsongen, vilken typ av rensar luften för Barry och Iris för att komma tillbaka till att bara vara varandras stödsystem.

Glamour: @xbellenoirx skulle älska att veta vad dina favoritprogram är bredvid Blixten som du håller ögonen på?

Candice: Den bra frun. Jag är besatt av den showen, men jag är bakom. jag älskar Louie på FX. Jag tycker att han är väldigt smart och rolig. Jag håller på med Imperium. Game of Thrones, Fallet med Gillian Anderson. Jag vill verkligen komma in Herr Robot på USA-nätverket. Och jag binged bara Narcos, vilket är otroligt.

Glamour: @johnnycintrble frågar: “Vad har varit din favorit Westallen-scen att filma så långt och varför?”

Candice: Det är en bra fråga. Jag tänker allt från piloten i det första avsnittet. Det är typ av de mest råa du ser Barry och Iris. Det var vår första show, och vi sätta allt vi hade i dessa karaktärer. De var verkligen magiska scener. Så för mig är det piloten.

de flash candice patton grant gustin iris barry

Glamour: @iriiswest vill veta: “Vad tycker du om att göra på din nolltid? Favoritpunkter i L.A.?”

Candice: Jag är ganska ensam. Jag insåg att jag är mycket inåtvänd och jag får energi genom att vara ensam istället för att vara med andra människor. Så i min stillestånd är jag vanligtvis ensam, tittar på Netflix med ett glas vin eller badar. Jag gillar att göra det. Och i L.A., kom jag precis in i Soul Cycle. Det finns en annan träningsstudio jag är besatt av kallad Swerve on Third. Jag gillar verkligen South Beverly Grill i Beverly Hills, Kreation, etc. Jag älskar vandring i Runyon Canyon. För mig är L. A. hemma.

Glamour: Från @brookedaviz: “Vad är dynamiken mellan Iris och Barry som kommer att bli som denna säsong? Kommer Iris & Laurel någonsin att träffas?”

Candice: Jag tror inte att det finns några planer för att Iris ska korsa än så länge, så jag vet inte om vi ser scener mellan Iris och Laurel [just nu]. Och då är dynamiken mellan Iris och Barry, tror jag att fler av dem är vänner och förtroende och ser till varandra för råd och vägledning. Jag tror definitivt att du kommer att se vänskapen med dem blomma mer.

Glamour: Iris Defense Squad @yyyyah_ frågar “Vad är det svåraste hon någonsin haft att övervinna?” Jag säger, förmodligen lunch med mig. [skrattar]

Candice: Lunch med Jessica! [skrattar] Jag vet inte. Denna verksamhet tror jag. Det är alltid ett uppförsbacke som jag inte tror att du någonsin någonsin övervinna. Du kämpar alltid med osäkerhet och vill lyckas bara lite mer. Jag lär mig att vara nöjd med var jag befinner mig i mitt liv och njuter av resan.

Glamour: Så @honeybunstoken vill veta vilken skådespelare eller skådespelerska i Flarrow-versen vill du jobba med?

Candice: Definitivt Diggle, spelad av David Ramsey, för att jag bara vill titta på hans muskler hela dagen. Det känns som om det skulle vara en lätt dag på jobbet!

Glamour: Intressant fråga från @ RaRUPE4, som frågar: “Hur mycket input har du i Iris garderob och övergripande styling?”

Candice: Jag har investerat kraftigt i vad iris bär, förmodligen tidigt i säsong ett. Jag vet inte varför jag bryr mig om hennes kläder, men jag gör det! Jag är en klänning som tjej! Jag skulle dra upp Pinterest boards och skicka saker till vår kostymdesigner av vad jag trodde att hon skulle se bra ut beroende på var hon är i sitt liv.

candice patton the flash iris west superheroes

Glamour: Låt oss prata din träningspass! @ blaugranes15 säger “Hon ser otroligt ut, hur håller hon sig i form?”

Candice: Det är av och på. Jag har stunder där jag är en träningsvärd, och några månader där jag kämpar för att komma till gymmet. Men jag tycker att jag är mycket lyckligare när jag är aktiv. Jag älskar cykling, yoga, Zumba-klasser där jag bara kan dansa och vara dum och bryr mig inte.

Glamour: Det här kan vara min favorit: @candicekpfan frågar, “Har hon någon speciell? Coz, min bror är singel och jag skulle dö för att få henne som en siz i lag.”

Candice: En lag i lov, jag älskar det! Jag är så fruktansvärd singel. Jag har varit singel så länge. Det är så svårt att träffa människor. Det är fruktansvärt svårt. Jag ser aldrig killarna i Kanada eftersom jag alltid arbetar. Jag ser definitivt ut!

Glamour: Den här frågan är så viktig från @PurplePinkSkies: “Vad skulle Candices råd vara för svarta kvinnor och andra färgkvinnor intresserade av att arbeta som skådespelerskor?”

Candice: Arbeta hårt, självklart, och låt inte din tävling eller människors idé om din ras stoppa dig. Jag har aldrig låt det hindra mig från att göra någonting.

Glamour: @allmyfaveshows frågar, “Har du funnit övergången från att vara okänd skådespelerska i affärer till en stigande stjärna på en lyckad show skrämmande?”

Candice: Ja, och ja. Det är skrämmande. Det är mycket press. Det är mycket uppmärksamhet som jag inte tror jag var beredd på. Jag brukar rulla upp till CVS i mina pyjamas med pimplecreme på. [skrattar] När du tror att ingen vet vem du är och ingen känner igen dig, säger någon, “Jag älskar din show!” och du känner pressen att vara vad de ser på TV. Många människor ser upp till dig för att vara deras förebild, och jag är inte perfekt. Jag är fortfarande ett arbete på gång själv.

Glamour: Det här är så sött: @solasregrets vill veta hur du närmar dig att komma in i karaktär / memoriserande linjer eftersom “hon har inga bloopers så hon måste vara bra på det.”

Candice: [skrattar] Jag tar mitt jobb väldigt seriöst, så jag försöker väldigt svårt att inte knyta på linjer. Det är inte en faux pas, men jag försöker att spika den varje gång, för för mig handlar det om tillväxt och att vara en skicklig skådespelare.

Glamour: @themerriberri vill veta vad som har varit den mest surrealistiska upplevelsen du har haft sedan du började på showen.

Candice: Comic-Con var ganska surrealistisk. Någon av konventionerna. Folk bryr sig om vad du måste säga, och de är glada att se dig, och det är överväldigande för att vi är så isolerade i Kanada. Du inser inte hur stor räckvidden är.

Ett foto publicerat av Candice Patton (@candicekp) den 13 juli 2015 kl 9:38 PDT

Glamour: Den här frågan jag vet att alla vill ha svar på, och det kommer från @iris_westallen: “Hur länge måste vi vänta på att Barry och Iris ska vara ett par?”

Candice: Det här är frågor jag vill ha svar på så bra! Jag har en känsla av att det kan vara ett tag. Vi hoppas kunna vara på luften länge, och de är så ett ikoniskt par som du inte kan ge bort för tidigt.

Glamour: @ Capricious1901 vill veta hur annorlunda och liknande du är från Iris.

Candice: Vi är mycket starka, bestämda kvinnor. Jag skulle säga att Iris är lite mer utåtriktat. Hon är mindre oroad över vad andra tycker om henne.

Glamour: Vi hör mycket om att vara kraftfull, men hur skulle du beskriva en stark kvinnlig karaktär, frågar @mme_knight.

Candice: Jag tror att en kvinnlig karaktär som är passionerad i strävan efter [vad de vill göra] är en stark kvinnlig karaktär. Också en kvinna som står upp för vad hon tror på.

Glamour: @MarieIridescent vill veta din hudvård rutin. Hon säger, “Det behöver veta information!”

Candice: Det ändras, men just nu har jag verkligen blivit in i koreansk hudvård. De har en 10-stegs ritual sorts som jag kommer in i. Jag är besatt av koreansk snigelkräm och använder alltid solskyddsmedel.

Glamour: @unknownmatterss frågar, “Vilka egenskaper söker hon efter hos en man? Vad är en sak som människor blir fel på henne?”

Candice: Jag gillar en rolig kille. De två bästa kvaliteterna för mig är roliga och snälla. Jag har aldrig varit med i den dåliga pojken. Jag gillar nerden. Jag gillar den tystare, söta killen. Jag kommer inte att utesluta att dansa en skådespelare eftersom jag är så singel att jag måste hålla alla mina alternativ öppna, men det är definitivt inte något jag aktivt driver efter. Vad gäller vad de får fel om mig, kanske är det att jag alltid är stark. Jag är ganska känslig.

Glamour: Det här är en bra fråga att sluta på och det kommer från @ V526B. “Kommer hon fortsätta att göra sci-fi efter Blixten slutar? Sci-fi-samhället är väldigt lojalt. “

Candice: Det gör jag gärna! Eftersom sci-fi-fansen är så lojala, skulle jag älska att göra saker som det. Jag vill ha Zoe Saldana karriär eftersom hon får spela så många starka, kick-ass kvinnor. jag älskar allt.

Slutligen ville Candice och jag göra en video för att tacka Mona, en av Candices mest passionerade fans, för att få oss tillsammans och vara den som ansvarar för denna intervju. Mona, det här är för dig:

__An helt ny episod av * The Flash * airs ikväll på CW .__

[#cneembed: script / playlist / 539722bb0a4f4b62c2e0a585.js? autoplay = 1 & muted = 1]

Ссылка на основную публикацию
2019