Femte säsongen av “arresterad utveckling” är officiellt på gång

Arrested Development har gett oss många saker över sitt korta och komplicerade liv: oändliga tillämpliga gifs, Lucille Bluth, odödliga fångstfraser (“Det finns alltid pengar i bananstället”), Lucille Bluth. Efter en abrupt annullering flyttade showen till Netflix, där den åtnjöt en säsong 2013 innan den försvann en gång till.

Men för att vi lever i en ålder där fyra plusår inte alls är länge mellan årstiderna (och beviljades, gjutet av Arrested Development har varit väldigt upptagen), showen har en present till oss en gång till: tydligen börjar filmen för säsong fem nästa vecka.

Jason Bateman, som stjärnor i den nyligen släppta Netflix-showen Ozark, tweeted ett foto på söndag som är fullt av mycket bra tecken för vår favorit dysfunktionella tv-familj.

Bilden ser ut som uppsättningen av Lucillas vardagsrum, som är full av ännu-att-vara-helt oöppnade möbler. Men besättningen skyndar sig bättre, eftersom filmen uppenbarligen börjar 8 augusti.

Netflix greenlit den femte säsongen tillbaka i maj, som kommer att hämta där den fjärde säsongen slutade.

“Den centrala ryggraden i den berättelsen är Liza Minnells karaktärs dödsdöd [även kallad Lucille], och lite whodunit, som kanske har gjort det, som hade något att göra med det”, berättade Bateman tidigare i juli. “Det är typ av en central tråd kring vilken [skaparen Mitch Hurwitz] kommer att fläta i alla de färgrika plotkomplikationerna som han vet hur man gör.”

Ärligt talat, vi är borta spända att se hur Bluths hanterar ett mord mysterium. Vår gissning? Inte otroligt smidigt.

buster arrested development
FOTO: Giphy

Relaterade berättelser:
-“Arrested Development” Säsong 4: De bästa ögonblicken-8 Relationship Lessons vi lärde oss från “Arrested Development”

Ссылка на основную публикацию
2019