Exklusivt: Bakom kulisserna med det lilla parets Dr Jen Arnold, Bill Klein och Will

Bill Klein och Dr. Jennifer Arnold har lyckats göra vad de flesta reality-show par kan inte: leda en dramafri existens som fortfarande är underhållande för tittare. Hur förklarar du ju hur deras show, TLC är Det lilla paret, har enthralled fans sedan 2009 och har nyligen haft sin högst rankade episod?

de little couple jen bill

Visans ursprungliga koncept förstod hur Jen och Bill ledde sina liv med skelettdysplasi (vilket är medicinsk term för dvärg). När årstiderna gick, betraktade tittarna mindre uppmärksamhet åt att paret var fysiskt annorlunda än de flesta av oss och istället fokuserade på sina planer på att bygga sitt drömhem och starta en familj. Som Bill förklarar, “Vår show gick från något som inte var mycket relaterat till någonting som var.”

räkningen jen houston astros

I vad var förmodligen en av mina favoritintervjuer hittills (för att jag har tittat på showen sedan dag ett!) Tog Bill och Jen bilder uteslutande för oss och öppnade om livet med treårig Will, redo att anta Zoey, och längderna som fans har gått för att möta dem.

Vi pratade i telefon i separata intervjuer. (Bill hade 45 minuter att prata innan barnflickan lämnade, medan Jen ringde mig två dagar senare efter att ha kommit hem från sjukhuset innan han satt ner för att äta med familjen.) Kombinera det med Rocky (eller kanske det var Maggie) skällande i bakgrunden , och kommer lekfullt att skryta bort före middagen, och du hade en väldigt riktig intervju.

kommer the little couple 1

Glamour: Hur ofta ser du och Jen episoderna när de flyger?

Bill Klein: I stort sett tittar vi inte på dem förrän de flyger, så vi ser dem samtidigt som ni gör. Känsliga sjukhus saker som Jennifer behöver granska innan handen [menas], men det är bara små bitar.

Glamour: Har sett honom på TV ännu?

Räkningen: [skrattar] Han gör. Han får en spark ut av det. Om han ser mig eller Jen, pekar han på TV: n och skriker, “Mama” eller “Baba”. Om han ser sig själv, kommer han att peka och säga “Will”, och han är väldigt exuberant och glad över det. Han verkar få en spark ut av det.

Glamour: Går du någonsin tillbaka och tittar på gamla episoder?

Dr. Jennifer Arnold: Det är roligt, jag tror inte att någon av oss har gått tillbaka och tittade på dem, om inte TLC kör maraton. Det är faktiskt en bra idé. Vi borde sitta och titta på dem, särskilt de första, för att vi var så nervösa som, “Hur kom det ut? Vad sa vi?” Och nu är vi mycket mer oväntade över det. Om inget annat skulle det vara kul att se hur vi var som ett par innan vi hade Will eftersom nu kan jag inte ens komma ihåg vad det var som i morgon. [skrattar]

räkningen jen wedding

Glamour: Du och Bill är mycket mer avslappnade med kamerorna än du var när serien först premiärde. Vid vilken tidpunkt fann du dig själv inte betala så mycket uppmärksamhet?

jen: Jag är säker på att folk kan berätta när vi blev mer bekväma, men för Bill och jag var det lite mer subtilt. Som en liten person är du van att folk tittar på dig när du är ute i allmänhet eftersom människor ständigt stirrar eller ställer frågor. Ur det perspektivet tycker jag att vara på kamera var inte så svårt för att [av det vi var vana vid tidigare]. Dessutom är vi så bekväma med vårt besättning också.

__Glamour: Hur svårt var det att Texas Barns sjukhus var överens om att vara en del av showen? __

jen: Det var svårt i början, för när jag först blev anställd sa jag att det var liten möjlighet för showen, och de sa, “Okej, låt oss veta.” Så när showen blev verklighet, kom vi i kontakt med PR-folks där, men det var mycket tvekan. Som sjukhus har de mycket att förlora, och de ville se till att det skulle visa sjukhuset i gott ljus. Många konversationer ägde rum med vårt produktionsbolag, LMNO och sjukhusadministrationen, och de kunde komma fram till ett avtal. Nu är de bara stolta över det. Jag hade också mycket att förlora också som en läkare, eftersom jag inte kunde ha något sensationellt, annars skulle jag inte kunna arbeta som läkare. Inte att jag skulle göra någonting, men jag var lika orolig som de var. LMNO var stor och hade gjort shower på andra sjukhus, så jag tror att alla kände sig mer bekväma. Och nu har det visat sig vara detta stora förhållande.

texas childrens hospital

Glamour: En av mina favoritmoment var när du tog resan till Hawaii. Jag kommer ihåg när du och Jen såg badkarets storlek i din svit, och du skämtade, “Jenny skulle kunna simma där inne!”

Räkningen: Haha! Vad jag får en spark ut är vad hon och jag gör på kamera, men inte så stor aktivitet punkterade saker. Till exempel riffingen som fortsätter mellan oss två. Du uppmärksammar inte det när du är i ögonblicket pratar med varandra. När kamerorna inte är i närheten, är jag säker på att det händer, men vi är bara inte medvetna om det. Men jag gillar att se det eftersom det är ett intressant perspektiv för att se dig och din make i interaktion på ett sätt där du ler hela tiden och glad och alla sådana saker. Det är trevligt att se att vi är riktigt glada och sätter ett leende på varandras ansikte. Jag blir lite lurig när jag ser dessa saker.

räkningen jen hawaii

Glamour: Jen, vad var din favorit stund hittills?

jen: Min all-time favorit är nu adoptionsdagen när vi antog Will. Jag pratar om det och börjar bli teary-eyed. Det är den mest fantastiska hemmabioen. För att få allt dokumenterat, är det bara, oh my gosh … det ger mig tårar.

__Glamour: Jag måste läsa dig vad Bill sade. [FYI: Jag gjorde]. __

jen: Awww! Det är så sött. Åh min godhet, jag har en mycket romantisk make. Alla dessa inlägg på vår hemsida säger hur fantastiskt Bill är och de vill gifta sig med någon som Bill, och jag är som, “OK, men du kan inte gifta dig med Bill!” [skrattar]

Glamour: Du har ett vackert hem, men jag måste anta att fans har tagit det på sig för att göra körkort och betala dig ett oanmält besök!

Räkningen: Ja, vi har haft några av dem. Vi har fått folk att komma till dörren eller riva sidor ur böcker och skriva anteckningar i full längd och hålla dem i vår brevlåda. Jag gav faktiskt nästan en kvinna en hjärtinfarkt eftersom jag gick för att få posten, och hon var på min tröskel. Jag öppnade dörren medan hon var där och skrev hennes anteckning, och hon föll över och alla saker. Vi har haft folk på julafton och alla slags tillfällen.

Dr. Jennifer Arnold: Alla har varit så trevliga, men när någon knackar på din dörr undrar du om de är väl avsedda eller inte och kanske blir lite nervösa. Så vi föredrar naturligtvis när de skickar oss ett brev, eftersom när vi är hemma så är det uppenbarligen vår privata tid. Men allvarligt, alla som har kommit till dörren har varit mycket väl avsedda. Jag förstår det dock för att människor tittar på oss och känner att de känner till oss!

de little couple house

Glamour: Hur påverkar det dig, när fans eller främlingar ständigt dyker upp i ditt liv?

Räkningen: Det är lite annorlunda. Jag tror inte att någon av oss kan säga att det är något vi var beredda för, men den goda nyheten är att alla är riktigt fina. Det är inte som att människor kommer upp till dörren och berättar att de inte tycker om oss. [skrattar] Människor verkligen som oss, vilket är väldigt trevligt. Tidpunkten kan vara avstängd ibland, så det är svårt att berätta för folk: “Åh, hej, vi har julmiddag.” Men ibland måste du. De flesta är trevliga människor. Vi får mycket av det i affären. De kommer in för att säga hej till oss och trots att min fru inte arbetar där antar de att hon är där, så det är typ av en separat hysterisk konversation som de har, “Where is Jen ?!” Och jag är som, “Hon gör den doktorns sak som hon gör.”

Glamour: Vad vill fansen mest veta när de träffar er?

Räkningen: Nå, nu är det heta ämnet när ska min dotter gå med i familjen. När vi först öppnade husdjursbutiken och hade en plats för människor att söka oss, blev vi närmade oss av olika människor beroende på vad som hänt. Vi hade folk som handskas med funktionshinder, eller jag skulle vara i affären som gjorde inventering, och någon skulle komma in att vilja prata med mig om deras infertilitet. Sedan när vi började vägen för att anta Will, skulle folk komma in för att berätta om deras adoptionshistorier. Så det är så intressant som showen går, att människor har kommit in i affären för att prata med oss ​​och alla de roliga grejerna.

räkningen jen rocky maggie the little couple
Foto: TLC

Glamour: Jag hoppas på den här tiden alla som kommer in i affären köper något där.

Räkningen: Det skulle vara trevligt! Min svärmor i synnerhet försöker att genomdriva det. [Skrattar] Hon gör det med ett leende, som, “Vill du ha en hatt eller något?” Vi har fått många människor som är som “Vi har ingen hund, men vi hoppades att vi skulle se Bill och Jen!” Det är roligt. Det är en välkommen sak.

jen arnold will the little couple

Glamour: Jag älskar bilderna du skickade oss från Will på stranden. Har han börjat gilla det mer?

Räkningen: Jo, han gillar poolen. Han har en lektion idag i själva verket. Men du vet vad som är konstigt är att han inte gillar texturerad yta att gå på. Han gillar inte gräs, han gillar inte sand. Han tolererar det efter en kort tidsperiod, men om du skulle ge honom en väg som är en mil lång och asfalterad mot att gå på 50 meter gräs, skulle han gå en mil. Det är väldigt underligt!

kommer the little couple beach

Glamour: Vad är Wills favoritmat?

Räkningen: Han gillar kyckling. Han älskar grillad kyckling, en kycklingsnugg. Vi gör inte för mycket i vägen för stekt kyckling, men han har ett roligt cluck-cluck namn för det.

kommer judy the little couple

Glamour: Vad ska du klä upp honom som för Halloween?

Räkningen: Tja, det är inte en kyckling, men det finns ett par främre löpare, av vilka jag inte får repetera eftersom min fru tycker att jag är hemskt rolig, men en hemsk person för att säga det. [Skrattar]

Glamour: Vad är det senaste med sin sömnapné och de andra fysiska testen?

Räkningen: Du ser vårt bästa försök att lösa hans sömnapné. Vi åkte till Delaware och fick de professionella bedömningarna från folket där uppe, vilket var alarmerande. Han har gått för andra sömnstudier nyligen, men vi har märkt nu att även om han tar en tupplur är det så mycket bättre. Men det var tufft i Kina. Vi såg honom sova, och det freaked oss ​​bara ut. Självklart gjorde han det till den ålder han var på, så vi visste att han skulle göra det hela natten, men det freaked oss ​​ut, och jag har en läkare på personal 24 timmar om dygnet! Du skulle tro att jag skulle vara mer avslappnad, men nej.

räkningen will klein the little couple

Glamour: Du och Jen har verkligen ett fantastiskt förhållande. Vad lockade dig mest till Jen när du träffade henne?

Räkningen: Det var allt utom hennes körning! Skojar! Vi träffade naturligtvis naturligtvis, men när vi först träffade, var jag nervös, men jag var också nervös för att alla som läste känna varandra som vi hade gjort i telefonen, hoppades jag [översätta personligen]. Och så gick allt annat bara bort, och jag var så fokuserad på henne. Men hennes leende – det är förmodligen det jag älskar mest om henne. Bortsett från det faktum att hon är en framgångsrik kvinna, ger inte upp och är utåtriktad och personlig, hon har detta otroliga leende. Det är riktigt, och det tänds bara ett rum. Det blir aldrig gammalt.

räkningen jen the little couple kissing

jen: Det finns många saker, men de saker som står ut är 1) Hans humör, 2) Hans babyblå ögon, och 3) När jag först pratade med Bill på telefonen innan vi träffade visste jag inte mycket om honom, men första gången vi pratade kände jag mig som om jag hade känt honom hela mitt liv. Det var det märkligaste, men det var fantastiskt. Jag sa till honom att jag kunde prata med honom för alltid eftersom det kändes som att jag kände honom för alltid.

Glamour: Hur länge kommer du fortsätta att göra serien? Just så du vet, jag tycker att det borde vara mycket länge!

Räkningen: Vi pratar inte riktigt om det för mycket. Om det blev för tungt, skulle vi troligen lämna det bakom, men vi har lyckats med att hantera karriär och våra personliga liv och kan fortfarande fånga stunder som är TV-värdiga, så att säga utan att det stör varandra. Vi jobbar fortfarande två heltidsjobb och kan fortfarande laga mat varje kväll för vår son och tillbringa kvalitetstid med varandra, så nu är det inte så illa. Jag tror att när Zoey kommer in på bilden ser vi hur det är att ha två barn. Vi är ett av de lyckliga få som har kunnat behålla det som det var förut. När det slutar, om människor kan vara mer öppet när det gäller funktionshinder, så gjorde vi vårt jobb att sätta våra liv på TV i några år. Vi är så lyckliga.

räkningen klein jen arnold will the little couple

Glamour: Vi talar om Zoey, alla vill veta, vad det senaste är med hennes adoption?

Räkningen: Vi har inte sänt något med oss ​​avgår till Indien eftersom vi ännu inte har åkt för Indien. Vi har inte Zoey ännu i den verkliga världen i realtid, men vi borde lämna – om allt går som jag hoppas – den första eller andra veckan i oktober. Allting är ganska mycket på den sidan, vi väntar bara på tillstånd, och vi har ingen anledning att tro att det inte tar mer än ett par veckor.

jen: Ja, det är där saker går, så om allt går bra tittar vi på den tidsperioden. Vi är verkligen, väldigt exalterade. En del av mig känner mig så anslagen eftersom du är redo, så vi försöker rulla med stansarna. Nu är det som om vi bara behöver klara det! Det kommer alla att fungera bra, men jag vill bara få henne hem och ta hand om henne.

Glamour: Mellan att filma showen, höja ett barn, två hundar, ett företag, ett äktenskap och trycka, jag vet inte hur du balanserar allt. Har du verkligen börjat behandla alla förändringar?

Räkningen: Ja, det har inte sjunkit in ännu. Trots de utmaningar som ursprungligen lyfts fram på programmet har vi lett mycket, mycket framgångsrika och glada liv. Jag kunde inte vara mer tacksam för allt, från vår karriär till att hitta kärleken i mitt liv till att nu ha en familj och ett vackert hem och alla saker som har kommit med på grund av [showen].

räkningen ken will china

Glamour: Vad ser vi inte när kamerorna går bort? Vad gör du och Jen när du har huset till er själva?

Räkningen: Vi krullar upp i sängen Hemland eller Dexter. Min fru är inte en stor blod och tarmfläkt, men hon gillar Hemland. Vi tittar The Newsroom, och då är jag mer av en Bryter dåligt fläkt. Jag hade förmögen att möta Dean Norris vid ett evenemang förra året, och det var roligt, för jag sa: “Jag älskar din show, gratulerar till Emmy” och han sa “Jag älskar vad din fru gör. Jag hade tvillingar för några år sedan och mina tvillingar var i neo och premier “och det var denna gemensamma beundran för vad vi gör i våra liv. Vi gör våra saker, vi lagar middagar, vi pratar om upp-och nedgångar i arbete och familj och försöker lista ut hur man gör. Kommer det lyckligaste, ljusaste barnet någonsin. Han är förmodligen det lyckligaste barnet jag någonsin har stött på.

kommer the little couple 4

Glamour: Vad har varit den största glädjen från att göra serien och vad som varit det svåraste?

jen: Den största glädjen från showen är de stunder där någon skickar ett meddelande eller berättar för oss att showen har hjälpt dem på något personligt sätt, oavsett om det går igenom de fysiska utmaningarna eller de medicinska utmaningarna att vara små människor eller fertilitetsförändringar och adoption utmaningar att starta en familj. De delar sina egna personliga utmaningar och det faktum att titta på showen hjälper dem att fortsätta framåt, ärligt så det är det som gör showen värdig. Det är en väldigt cool sak och får mig att känna sig glad och stolt när det händer. Kanske är en nackdel eller utmaning förmodligen erkänd på det offentliga, vilket för det mesta är positivt, men om du har bråttom, eller när jag är på sjukhuset och går från en patient till en annan och någon vill sluta och ta en bild och jag vill vara snäll och vänlig, men i de situationerna har du bara inte tid. Så det är nackdelen. Det är ett bra problem att ha. Vi är så lyckliga att ha följande har vi.

Glamour: Det verkar som om han är den typ av barn som bara kommer att närma sig någon.

jen: Han är väldigt personabel, men utmaningen är att han inte har främmande ångest sedan han växte upp runt så många olika människor. Han går bara och tar tag i någon, inte för att han är, “Hej, hur mår du?” men för att han bara går upp till någon och tar tag i benet!

kommer the little couple chalk

Glamour: Bortsett från det självklara, vad har varit den största förändringen som du har märkt sedan du blev förälder?

jen: Det har förändrats mig på så många sätt. Jag var så nervös att vara en bra förälder, men jag tror att det som förändrade mig personligen som jag inte förväntade mig var hur snabbt jag kände mig som en mamma. Det tog mig inte lång tid att känna den anslutningen. Ibland undrar du, “Kommer det någonsin att hända mig?” om det mötte någon och gifta sig eller ha ett barn, och nu när det hänt, är det det mest fantastiska någonsin. Plötsligt är jag en mamma och det här är mitt barn, och han är min första prioritet. Det hände så snabbt. Den minut vi lade ögonen på honom i det rummet var det över.

kommer jen arnold the little couple

Glamour: Okej, skrämmande ögonblick på kameran där du trodde, jag kan inte tro att jag bara gjorde det!?

Räkningen: Åh, jag har gjort saker på kamera som jag aldrig hade förväntat mig ha gjort. Hela nationen eller antalet tittare som tittade på den dagen såg mig gå och göra min verksamhet i ett samlingsrum. Det var tyvärr också mycket riktigt. [skrattar] Det handlar om så nära som jag hoppas att jag någonsin kommer att göra porr. Men ja det var min debut.

räkningen jen dr boostenfar

jen: Tja, vi sitter en gång i bilen och kom ganska in i en tiff och tänkte på huruvida vi skulle bygga ett hem eller inte, och jag tänkte: “Oh, det här kan se väldigt illa på tv.” De flesta par har sina debatter, och även om det inte var en stor kamp, ​​var det det vi någonsin gjort på kameran. Jag var som, “Åh min gissning, hur kommer det att visa sig?” Vi har glömt att kameran var på eftersom det var en bilkamera, så det gjorde det intressant!

__Glamour: Har du haft några kändisar att nå ut eller tweet du säger att de är fans av showen? __

Räkningen: Inte riktigt. Vi lever en ganska rak upp slags livsstil. Vi har gjort några häftiga saker som uppror, och människor är alltid väldigt gratis. Min fru träffade Morgan Freeman, som var hennes drömkille att träffas. Jag tror inte att han såg vårt program, men han hade hört talas om att Jennifer var läkare. Så när han träffade henne, för att han är en äldre kille och knäna inte riktigt böjer, kunde han inte riktigt knäböja för att säga hej till henne. Han var tvungen att böja sig vid hans höfter, och han kom som en kran och sa hej till Jennifer. Och sedan gledde han över till mig och sa, “Så det är killen jag måste se upp för?” Jag är som, “Jag tror att Morgan Freeman bara slog på min fru lite! Det är lite coolt!” Och jag skämtade, som jag inte tror att han hade skämt, eller åtminstone skrattade han inte på det – men vi var i början av panelen för TLC den dagen, så jag sa, “Hej tack för att du öppnat för oss! “

Glamour: Tid för några frågor om läsaren! Jen, efter Zoeys antagande, tror du att du skulle vilja ha ett tredje barn längs linjen?

jen: [skrattar] Det är en fantastisk fråga. Vårt mål var två, och jag tror att vi kommer att bli väldigt nöjda med två. Vi letar inte efter en tredje, och du säger aldrig aldrig för vem vet vad som ska hända. Vi förväntade oss inte Zoey så snart strax efter Will, så om rätt sak kommer upp ser vi, men vi letar inte efter en tredje!

kommer the little couple 3

Glamour: Hur håller du ditt kärleksliv kryddigt med en kamera besättning och ett barn?

jen: Det viktigaste är att spendera tid tillsammans och planera en datumnatt. Du måste njuta av varandra och det hjälper definitivt att hålla kärlekslivet levande!

Glamour: OK, Bill, det är fotbollsäsong. När kommer vi se dig och kommer att delta i ditt första fotbollsmatch?

Räkningen: Jag hoppas få Will till ett spel någon gång snart. Jag skulle älska att vara Super Bowl, så om du har en låda, skulle jag vara mer än glad att gå. [skrattar] Och förstås eftersom det är i New York nästa år som gör det nästan omöjligt att jättarna verkligen kommer att gå för att jag inte tror att många, om några, lag har spelat i sin stad för Super Bowl. Jag skulle gärna bryta marken men! Jag kan grotta in och ta Will till ett Texans spel eftersom deras stadion ligger ganska nära oss.

de little couple will car

En helt ny episod av Det lilla paret airs ikväll på TLC. Vad älskar du mest om showen?

Särskilt tack: Niki Kazakos vid TLC; Bill Klein och Jen Arnold … killar, kom till L.A. snart!
Foton: TLC; Dr Jen Arnold och Bill Klein /Det lilla paret
Ссылка на основную публикацию
2019