Ellen DeGeneres födelsedagsfest hade fler kändisar än de främsta raderna på modeveckan

Det är ingen tvekan om att Ellen DeGeneres har en bra födelsedag i år: Komikern vände 60 den 26 januari, och vänner och familj har blivit duschande henne med kärlek sedan dess. Hon fick ett gorilla bevarandecenter i Rwanda från hennes fru, Portia de Rossi (NBD), Michelle Obama kom på Ellen Show att göra sin första intervju sedan hon lämnade Vita huset, och Sofia Vergara gav henne en elektrisk scooter.

I kväll tog DeGeneres tid att faktiskt fira milstolpen omgiven av vad som väsentligen läser som en vem som är kändisar: Kim Kardashian West, Kanye West, Amy Schumer, Chrissy Teigen, John Legend, Meghan Trainor var alla där.

Det mest populära elementet i festen? Den A-lista-nödvändiga fotobåden, förstås. Och åh, de saker det såg.

Kim och Kanye, som välkomnade baby girl Chicago den 15 januari, deltog i festen utan resten av Kardashian-West klanen. Kim delade en fotobutbild på hennes Twitter-konto som läste “Squad celebrating @TheEllenShow birthday !!” Och en annan av henne och väst som läste “Mom & Dad.”

Den Emmy prisbelönta talkhow värd retweeted Kim säger att hon “har den bästa födelsedagen” och gjorde en komo i Trainors foto booth pic, nedanför.

Läser in

Titta på Instagram

I äkta Teigen-mode önskade modellen och mamman till en årig Luna hilariously DeGeneres en grattis på födelsedagen tre gånger med två separata bilder av sig själv och Legend, plus samma gruppskott Kardashian West delade på Twitter.

“Grattis på födelsedagen, @theellenshow”, skrev hon bilden. “Här är en bild av mig och John!”

Läser in

Titta på Instagram

Läser in

Titta på Instagram

Olivia Munn kom också in på fotobutiken med Kim och Kanye. Skådespelerskan ställde också upp och delade bilder med Jennifer Aniston, Kimberly Paisley och Tig Notaro.

Läser in

Titta på Instagram

Amy fångades också med att kyssa en kyss med sin pojkvän, kocken Chris Fischer, i fotobåden.

Läser in

Titta på Instagram

Grattis på födelsedagen, Ellen, din nationella skatt.

Relaterade berättelser:

  • Ellen DeGeneres gav hennes publik en mycket cool $ 1 miljoner

  • Ellen DeGeneres kommer att donera pengar varje gång Någon Tweets #BeKindToElephants

-Kim Kardashian och Kanye West avslöjade just deras dotter namn

Ссылка на основную публикацию
2019