Elle King, röstet bakom Mob Wives Tema Song “Playing For Keeps” talar till oss om True Blood, Pickle Backs och Showgirls

Tack vare framgången med artister som Amy Winehouse och Adele finns det ingen brist på kvinnliga sångerskrivare som slänger den i gamla skolstil idag. Ange Elle King, det senaste tillskottet till mixen. Ohio-född (till SNL alun Rob Schneider att starta!) och Brooklyn-höjde, Elles märke av spår är smutsigt, bluesy och soulful. Hon spelar gitarr och banjo, och bara 22 år gammal, synar hon som en gammal själ på sin debutversion, “The Elle King EP”, som nu finns tillgänglig på iTunes. Dessutom spelar “Playing For Keeps” lämpligt debuterat som Mob Wives temasång förra månaden. Vi bad Elle att svara på vårt Glamour Obsessed Questionnaire – tryck spela och lär dig nedan om hennes kärlek till Sant blod, Pickle Backs och Showgirls!

Min nuvarande besatthet är: Att få ett körkort så att jag kan köpa en skåpbil … En stor läskig van.

Filmen jag är besatt av det jag vet varje ord är: Duh, Showgirls.

Albumet jag lyssnar på non-stop är: Otis Redding … varje låt och Ange 36: e kammaren av Wu-Tang. Wu hela dagen.

Boken jag är besatt av är: Varje Bukowski-bok.

Min mest perfekta måltid är: Något som inte kokas av mig. Jag är hemsk.

Min mest perfekta cocktail: Pickle Backs.

Den webbplats jag är besatt av är: När jag lär mig hur jag använder internet kommer jag definitivt att låta dig veta.

Den semesterplats jag är besatt av är: Just nu, jag är alltid borta, att vara hemma med min hund är den bästa semestern där det finns. Men Bora Bora skulle vara trevligt.

Föremålet i min garderob som jag är besatt av är: Jag bär R.M. Williams stöter varje dag. De får mig att gå som en kille men.

De tv-program som jag är besatt av inspelningen är: Sant blod, Sant blod, Sant blod… och nämnde jag Sant blod? Också Steve Wilkos. Döm inte mig.

Min favorit person att följa på Twitter är: Min bästa vän @DrewTarver. Han är bara en idiot.

Nästa gång jag har lite tid åt mig själv ska jag: Gå hem till södra Ohio och se min familj. Måste få den kvalitetstiden med Mawmaw och Pawpaw.

Mitt skrämmaste Hollywood-ögonblick hittills är: Människor känner orden till mina låtar och sjunger med på show. Det är den coolaste saken i världen för mig.

Min nuvarande tjejförälskelse är: Krossa på en tjej? LÄTT. Brittany Howard från Alabama Shakes.

Den första kändis jag någonsin varit besatt av är: Den främsta sångaren från AQUA.

Jag kunde gå i konkurs köpa: Banjos, poster och valpar.

Mitt barndoms sovrum var: Messy. Också, varje rum jag har haft sedan jag kan komma ihåg har varit limegrön. Jag vet inte om min mamma någonsin har fått noteringen, men min favoritfärg är blå. Hon har alltid gjort det trevligt men … tills min svängningstendenser tog över.

Den mest slumpmässiga sak jag håller med mig är: Mina fickor ständigt överflödar med gitarrplockar. Jag vet inte varför eller hur de kommer dit. Men även i min BH, just nu har jag 2 där inne … extra fick, lätt åtkomst.

Har du hört den här låten än? Vad tycker du om Ms Elle King?

Mer ny musik att lyssna på…

Den här nya videon Starring Taylor Swift är hypnotiserande

6 Anledningar till att Maroon 5: s nya album borde göra din partys spellista

Vi hittade sommarens sång! Lyssna på The Royal Concepts “Gimme Twice”

Ссылка на основную публикацию
2019