Dessa är de största konsertrunden som kommer 2017

När det gäller levande musik har 2017 konsertturer några stora skor att fylla, med tanke på hur epic 2016 var. Till att börja med saktade ett rasande fall av Bieber feber nationen med Syfte tur.

Adele fick oss att känna alla känslor där det någonsin skulle kännas (om du kan få biljetter, det är).

Kanye West Saint Pablo turnén var cool (medan den varade).

Och självklart kommer 2016 att gå ner i historien som det år som Beyoncé slog hela dagen under henne Bildning tur.

Så, ja, 2017 har mycket att leva upp till. Lyckligtvis finns en redan imponerande sortiment av 2017 konsertutflykter redo att ta året med storm. Här är alla de stora showerna du kommer att vilja stalka StubHub för….

Ariana Grande Farlig kvinna Tur Se, flickens makttur i 2017. Ariana Grande-tillsammans med Victoria Money och Little Mix-kommer att slå 37 städer i Nordamerika, från och med den 2 februari (och sedan går Grande på turné ytterligare 21 i Europa).

Blake Shelton Gör det till landsånger Tur Rösten tränare samarbetar med säsong två s RaeLynn för en snabb vintertur, börjar 16 februari och slutar 17 mars. Men kommer Gwen Stefani göra några gästspel? Håll dig igång….

Bruno Mars 24K Magic Tur Bruno Mars sätter på SHOW (alla caps avsiktligt). Den moderna Michael Jackson kommer att sparka av hans 24K Magic turné som sålde mer än 1 miljon biljetter i 24 timmar– i Europa, från och med 28 mars innan du flyttar stateside den 15 juli (för 105 totalt utställningar).

Lionel Richie och Mariah Carey Alla träffar Tur Dessa ikoner går samman och tar sina Vegas-bostäder på vägen för en 35-dagars turné i hela USA, från och med den 15 mars i Baltimore och slutar 27 maj i Fort Lauderdale.

Helgen Starboy: Fall of the Fall Tur Han är en mamma-f * cking starboy, och han är på väg att bevisa det på sin senaste turné. Weeknd kommer att utföra 27 utställningar i Nordamerika, börjar 25 april i Vancouver och slutar 9 juni i Cincinnati.

Nya barn på blocket, Boz II Men, och Paula Abdul Hela kitet Tur Var fortfarande, våra nostalgiälskande hjärtan! Först Mariah och Lionel – och nu, NKOTB, Boyz II Men, och Ms. Cold-Hearted Snake själv (som inte turnerat i 25 år, kan vi lägga till) ?! Kan inte. Hantera. Trioen kommer att sparka fram den 12 maj och kommer att fungera genom 40 nordamerikanska städer under sommaren.

Pistoler och rosor Inte i denna livstid Tur De Inte i denna livstid turné bör döpa om Never Ending Tour, som GNR förbereder sig för att sparka ut den sjätte delen av turnén i Nordamerika, med början den 27 juli. Bonus: Den här turneringen är första gången Axl Rose, Slash och Duff McKagan har spelat ihop sedan 1993.

Justin Bieber Syfte Tur Missade Biebs i 2016? Frykt aldrig, han meddelade i december att han skulle göra ett annat ben av hans Syfte turné kommer sommaren 2017. Bieber kommer att spela sju arenor i USA och Kanada från 29 juli till 6 september.

Relaterat: Varje sång du vill höra under 2017 konsertturer

Mer från våra partners:

Ссылка на основную публикацию
2019