Denna fanteori om Daenerys blir gravid är övertygande stark

Du vet rutinen: klocka Game of Thrones på söndagskväll, kolla sedan in hela veckan för att se vilka fanteorier som har dykt upp (så många!). Vi är aldrig de som skyggar bort från en bra en oss själva, och den senaste som involverar vår favoritskäggade IKEA-rugbärare och drakens mor är för övertygande att inte dela.

Nej, det är inte så att de kommer att komma ihop – vid denna tidpunkt är den historia bågen i grunden en given. Jon har redan lovat att böja knäet och Dany fallit för kungen i nordens smittsamma brooding, vilket framgår av den bäddsscenen i slutet av förra veckans episod.

I stället expanderar denna teori på deras anslutning och tar det ett steg längre: inte bara kommer det att finnas några grotta kärleksscener i framtiden, men Daenerys och Jon kommer att göra en eller flera barn till följd.

Som Buzzfeed påpekar att det fanns tre viktiga ögonblick från episod sex som tog upp frågan om barn, och de är speciellt förskuggande när de läggs i sammanhang med healerens häxas profetier från säsong ett. Spänna upp!

1. När Daenerys och Tyrion hävdade om arv. Daenerys satte ett lock på diskussionen ganska snabbt och gjorde det klart att hon hade starka känslor i frågan.

2. Det var ett bestämt meningsfullt utseende när Jon erbjöd Jorah hans familjens svärd och Jorah avböjde sig och sa att Jon skulle skicka det ner till sina barn. Visst, det är inte mormors porslin, men det gör det. Även svärd är falssymboler. Om du tittar noga, är det en bestämd ögonbryn som höjer när Jorah händer Longclaw tillbaka och berättar att Jon ska göra det till en arv. Skådespelaren har också sagt att ögonblicket delvis kan vara honom som godkänner att Jon och Daenerys kommer närmare.

3. Sedan, i slutändan, öppnar Daenerys om hennes oförmåga att få barnen efter drakens död. “Drakarna är mina barn. De är de enda barn jag någonsin har.” Förstår du det? ” Nästan mycket ingenting i Westeros värld är en bestämd, och så definieringen av hennes “mina drakar är de enda barnen jag någonsin har” uttalandet är värt att ifrågasätta.

Det är en hel del pratstund för ett avsnitt, och skribenter är vanligtvis borta effektiva med sin dialog – så att läsa in saker är inte ett dåligt sätt att gå. Vi förstår det med varje av dessa interaktioner att det finns mer än vad som ligger på ytan.

Plus, Buzzfeed pekade också på varför det kan finnas en större twist som kommer. Hela vägen tillbaka under säsong ett, gjorde blodmagasinet Mirri Maz Duur Dany tro att hon kunde handla en hästs liv för att rädda Khal Drogo. Och, vi vet alla hur det gick. Dany slutade att förlora sitt ofödda barn, Rhaego, i en svår graviditet och Drogo gick in i ett vegetativt tillstånd. När Dany ber Mirri att veta när Drogo kommer tillbaka till det normala, svarar läkaren: “När solen går upp i väst och sätter sig i öst. När haven går torrt och bergen blåser i vinden som löv.”

Självklart är alla saker som Mirri nämnder verkar omöjliga, så Dany tar sina ord för att de inte kommer att se Drogo igen, och hon kommer inte heller att kunna få fler barn. Men i boken finns det mer till profetian. I det läser Mirris sista rad: “När din livmoder växer igen, och du bär ett levande barn, då kommer han att återvända och inte förr.”

Detta spelar in i en långvarig fanteori: att profetian inte kan handla om Drogo, utan snarare Dany kommer att hitta en ny kärlek och kunna få en bebis igen.

Följ nu här, denna teori ger visionen Daenerys hade i The Undying House (tillbaka i säsong 2) en ny twist. Om du kommer ihåg (eller titta över) går hon genom tronrummet i ett krigshärt Red Keep. Det snöar, vilket Buzzfeed påpekar att det kan ha något att göra med Jon eller Night King. Daenerys når ut för att röra tronen innan han vrider sig. Sedan dyker hon upp norr om väggen i ett tält med Drogo och Rhaego, men väljer slutligen att lämna dem bakom sig.

Som en Redditor påpekar syftar visionen med Danys storyline den här säsongen: hon har lagt en paus på att gå efter Iron Throne för att klara sig med Jon och slåss mot Night King. Hon har också gått norr om väggen och lämnade sin kärlek (Jon) och hennes barn (Viserion, draken dödad av Night King i förra veckans episod). Men som vi alla vet gör Jon det ut ur det frusna vattnet vid liv och kommer tillbaka till Dany-så kan profetian ändå gå i uppfyllelse? Har det faktiskt varit om Jon hela tiden?

Det finns också “Sången av is och eld” titeln på den ursprungliga bokserien: Daenerys är vanligtvis förknippad med eld; Jon med is. Vad kan vara mer poetiskt än två motsatser som kommer samman och ha ett barn som räddade kungariket eller någon annan mytisk prestation?

I Game of Thrones världen är vriden par för kursen, och vi skulle inte göra det möjligt för en så stor en förbi dem.

Relaterade berättelser:
-Alla tecknen Jon och Daenerys får definitivt tillsammans
-Det värsta “spelet av troner” Fan Theory var bara bekräftat i kvällens episod-detta “spel av troner” teori förklarar vad som verkligen kommer att hända mellan Arias och Sansa

Ссылка на основную публикацию
2019