Denna episka “Riverdale” Theory kommer att hjälpa dig att förstå den förvirrande Black Hood Reveal

SPOILERS AHEAD!

Hej och välkommen till en annan utgåva av Riverdale Fanteorier, särskilt och särskilt de som behöver göra med Black Hood. Under förra veckans midsäsong finale (se vårt sammandrag, om du är så benägen), fick vi äntligen reda på vem det var. Det var inte Sheriff Keller. Det var inte Hiram Lodge. Det var inte Hal Cooper. Det var inte heller Bettys förlorade bror eller Kevin eller en legosoldat för Archies mamma, Mary Andrews, som ganska mycket låter det vara ett slumpmässigt tecken som en vaktmästare. Och, hej-oh, Det visar sig att det var vaktmästaren, Svenson. Så det var en besvikelse – först. För som det visar sig kan det inte vara honom trots allt.

Som några fans på Twitter påpekade, det är bara mitt i säsongens finale: Varför skulle de avslöja Black Hood och sätta in en stor plottlinje så tidigt?

“Det är ingen väg Svenson är den verkliga Black Hood. Min teori är att REAL Black Hood ville att Svenson skulle dö på samma sätt som hans synd var gjord – genom att döda den felaktiga mannen”, förkunnar användaren @iiClockworkii. “Det här är bara halvårsfinalen, det är bara halvvägs. Det finns ingen väg.”

Om du kommer ihåg var Svenson den enda överlevaren av Riverdale Reaper-morden. När en grupp av stadsmänniskor frågade honom vem Reaper var, identifierade han den felaktiga personen – och den oskyldiga killen dödades. Det verkar som detsamma kan hända med Svenson. Han anklagades för att vara Black Hood och dödades – men han kunde vara oskyldig. Skulle kunna vara.

Så nästa är den utmärkta och mycket giltiga punkten som @ mallorydui uppger, som skriver att Black Hood är någon som ville ha Svenson att uppleva vad den oskyldiga mannen som Svenson felaktigt blivit skyldig för ett brott var tvungen att gå igenom. Karma, ja.

“Svenson-teoriramen” fick också mer mark på Twitter också…

…med några att tillägga att Archie är nyckeln till att veta vem Black Hood är – trots allt såg han Hoods ögon den kvällen som hans pappa blev skjuten.

Om dessa användare har rätt och i en show med så många vridningar, tror vi inte att en väldigt konstig falsk avslöjande ligger över showrunners-fan teorinsäsongen är inte över ännu. Vilket är bra, för det är typ av vad vi lever för med denna show.

Relaterade berättelser:
-Denna “Riverdale” Theory om Black Hoods identitet ser direkt efter sista nattens episod
-Denna “Riverdale” Fan Theory säger Hiram Lodge är Black Hood
-‘Riverdale’ Säsong 2 Episod 7 Hämta: En teori om den svarta huven är fördunklad

Ссылка на основную публикацию
2019