Brie Larson, Jennifer Lawrence och Emma Stone Har grupptexten av dina Celebrity Dreams

Kändisgruppstexter har gett oss avundsjuka någonsin sedan Hailee Steinfeld bröt nyheten om att Taylor Swifts grupp håller kontakten via WhatsApp. Och får oss inte ens börja på den hjärtvärma nyheten att Harry Potter cast har en gruppchatt som vi muggles inte är föremål för.

Och nästa upp i “kändisar som tex tillsammans håller varandra”: Brie Larson, Jennifer Lawrence och Emma Stone. (Bara transkript av deras konversationer kan förmodligen vinna en Oscar med så mycket stjärnkraft i en tråd.)

Brie pratade med Vanity Fair för att maj utfärdar sina vänskap med de andra A-listens skådespelerskor, och avslöjar att trioen har blivit varandras stödsystem genom en grupptext – vilket också händer med Lena Dunham och Amy Schumer. (Det fortsätter att bli bättre.)

Skådespelerskan förklarade att hon började lita på kvinnorna under den grusliga och obekväma processen att främja sitt Oscar-vinnande arbete i Rum. “Jag kände mig ensam och dålig ibland. Jag var generad att fortsätta prata om mig själv, “sa hon.

Lyckligtvis kom ett oväntat men “vackert” e-postmeddelande från Emma följt av en text från J.Law snowballed till kraftfulla relationer som Brie behövde vid den tiden.

“Det [grupp av vänner] räddade mitt liv,” sa hon. “Jag kunde prata med dem om allting som pågick i mitt liv, och det var med människor som hade varit igenom det förut och är också roliga. Att stöd och acceptans var allting. Jag var hemskolan, så jag hade inga vänner som hade samma intressen som jag, och jag tyckte att det var helt otroligt. “

Det här är inte första gången Brie har gustat om sina kändisfamrater. Efter 2017 Academy Awards lade Brie en bild till Instagram om att hon omfamnade en tårnig Emma. Men duoens söta Oscarsbeteende sträcker sig tillbaka ännu längre än i år. Brie avslöjade för Vanity Fair det förra året, när hon nominerades, gav Emma henne ett lycka kort tillsammans med en gåva: boken Jag kan flyga.

“Det är de små sakerna,” sade Brie om Emmas gest. (Men allvarligt, truppmål.)

Brie öppnade också för att lära känna Jennifer, som hon mötte genom costar Woody Harrelson. (Woody och Jen arbetade tidigare tillsammans Hungerspelen.) Hon och Jen, Brie förklarade, råkade vara i Montreal samtidigt, vilket leder till veckovisa hangouts. Vi kommer att förlåta dem för att inte bjuda in oss … den här gången.

“Vi hade bara en blast tillsammans och kommer att äta middag varje lördagskväll. Det gav oss alla chanser att ansluta, sade Brie.

Woody lovordade också gruppen skådespelerskor, kallade dem “en väldigt tight-knit grupp som håller dem ärliga och håller deras ego i kontroll.”

Och med Brie snagade nyligen den eftertraktade titulära rollen i Kapten Marvel– Den första kvinnliga ledda Marvel superherofilmen – det verkar som att Brie kommer att behöva dessa vänner vid hennes sida mer än någonsin. När allt kommer omkring behöver alla superhjältar hennes sidekicks.

Läs mer om Brie Larsons kommande filmer och hennes vänskap på vanityfair.com och hämta maj-frågan på tidningskiosker från 2 maj.

FOTO: Inez och Vinoodh uteslutande för Vanity Fair.
Ссылка на основную публикацию
2019