Black Panther’s Director är nere för att göra en film om Wakanda-kvinnorna

Svart panter regissören Ryan Coogler just cosigned filmen av våra drömmar: På en panel under Cannes Film Festival på torsdagen blev han frågad om han skulle vara öppen för att göra en spin-off med Wakanda-kvinnorna. Han var omedelbart in i tanken – och gjorde våra hjärtan svävande.

“Åh man” Mängd rapporterar Coogler säger. “Det skulle vara fantastiskt om möjligheten kom upp. De gjorde det i komiska bokversionen.”

Någon snälla gör detta tillfälle hända just nu. Som det har rapporterats mycket om, Svart panter är den högst brutto superherofilmen hela tiden, efter att den gjort mer än 1,2 miljarder dollar globalt. En kvinna-centrerad spin-off skulle utan tvivel fortsätta att krossa poster. Dessutom skulle det ge oss ett annat tillfälle att rösta på filmens out-of-this-world kvinnliga stjärnor, som inkluderar Oscars vinnare och verkliga livsliga Lupita Nyong’o, Danai Gurira och Letitia Wright.

“Vi har dessa skådespelerskor som enkelt kan bära sin egen film,” sa Coogler på panelen. “Vissa har tidigare!”

Wright, som spelar Shuri, badassen och den strålande yngre systern till kung T’Challa, signalerade att hon var alldeles om idén med adorably tweeting, “Ready big brother.”

Frågan om en spin-off kom upp på panelen när moderator Elvis Mitchell frågade Coogler om kvinnorna i Svart panter var lika viktiga som männen. Förutom Shuri har filmen otroliga kvinnliga karaktärer, som Nakia och Okoye. Coogler svarade: “Jag tror att du kan argumentera för att de är viktigare i Wakanda. Det finns en hel del av filmen där T’Challa är ute av filmen och du följer bara kvinnorna, och det är en av mina favorit delar av filmen. Jag förväntade mig inte det! “

En uppföljare verkar vara i verken, även om vi inte är säkra på vilka tecken den skulle lyfta fram. Marvel Studios chef Kevin Feige sa en intervju med Underhållning Veckovis att även om han hade “inget specifikt att avslöja”, en annan resa till Wakanda skulle komma. Vi korsar bara våra fingrar, det fokuserar på Shuri och resten av maktkvinnorna-vi var först i kö för biljetter.

Relaterade berättelser:
-“Black Panther” är officiellt den högsta grossisten Superhero Movie of All Time i USA.
-Lupita Nyong’o Betald för 600 barn att se “Black Panther” eftersom hon är absolut bästa
-Lupita Nyong’o Celebrated Box Office Vinn för “Black Panther” med en hyllning till Chadwick Boseman

Ссылка на основную публикацию
2019