Aly Raisman är dating en fotbollsspelare som frågade henne ut via sociala medier

Aly Raisman är känd för många saker: hennes status som kapten för det amerikanska gymnastiklaget i OS 2016 i Rio, hennes stint på Dansa med stjärnorna, hennes kärlek till “gör ingenting” och nu, hennes väldigt söta, spirande förhållande med en kille som lyckades taktfullt fråga henne om sociala medier. Gör det någonsin hända? Det är nog så sällsynt som en guldmedalj, eller hur? Okej, kanske inte, men allvarligt, vi kan inte låta bli imponerade. Social media salvo ledde till ett förhållande som uppenbarligen började efter VMA: erna i augusti, och har resulterat i att de två gick i mattan tillsammans på måndags Sport Illustrated Sportsperson of the Year-evenemang. Aly kommer till och med att tillbringa semestern med sin familj, vilket låter som saker av ung, men allvarlig kärlek. Så hur frågade den här mannen en smart, vacker olympisk idrottsman på sociala medier utan att vara snällt?

Tja, NFL Oakland Raiders snäva ände Colton Underwood gjorde det inte exakt stick landningen när han dyker in för att fråga Aly Raisman ut; Han gjorde det via Facebook live, i en video som är lika delar söt och cringeworthy. I videoklippet noterar Raisman att hennes lagkamrater Shawn Johnson och Nastia Liukin alltid försöker sätta upp henne på datum, och att Johnson hade berättat för henne om Colton innan (hennes man Andrew East är lagkamrat av hans på Raiders-truppen). Videon slutar med Aly kallar honom söt, vilket är ett bevis på att en liten cuteness och en hel del förtroende går långt. (Att veta en tjejs bästa vän gör det inte ont också.)

Raisman berättade New York Post That Underwood even “körde 90 minuter rundtur för att träffa henne för deras andra och tredje datum.” Måste vara snäll! Dudes, följ i den här människans ansträngda fotspår … NFL-spelarstatus krävs inte.

Ссылка на основную публикацию
2019