12 Klassiska Thanksgiving TV-episoder Värt att bekämpa Tryptofan För

Vi har alla den kusinen som kör en 5k varje Thanksgiving morn. Om du är den där kusinen, hälsar vi dig – och avundas din välgrundade förmåga att sluga, utan skuld. Men vi? Vi kommer vara här och håller den ner på soffan, i olika tillstånd av hunger, mat-koma och återställda-och-färdiga-för-kvarlevor. Och under alla non-nap perioder ska vi skjuta upp några av våra favorit Thanksgiving TV eps. Tycka om:

1121 happy endings stanksgiving ob

Lyckliga slut, “Mer som stanksgiving”

* Jag vet, djärv rörelse sätta ett avsnitt som inte ens är 24 timmar gammalt men ändå rakt in i valvet. Men du ska tacka mig när du ser det, om du inte gjorde i natt. Jag är en sucker för varje show som tillbringar Thanksgiving reminiscing på början av en vängrupp. Och eftersom vi har pratat här tidigare om hur HE-bandet kom ihop visste jag att ni skulle älska att få se “tidigt fotografi” av dem på en orättvis årstid av Den riktiga världen. Lysande.

Hur man tittar på: Den fullständiga ep är upp på showens webbplats nu. Klicka här.*Hur jag träffade din mamma,”Slapsgiving” och “Slapsgiving 2: Revenge of the Slap”

Jag kan inte berätta vilken idé pilgrimerna skulle ha velat bättre: vänner som kommer samman om chansen att slå Barney Stinson eller vänner leker lek ett “drink för varje slap-pun” -spel när de tittar på dessa eps tillbaka och väntar på middag som ska serveras. Uppriktigt sagt är det slappalling. Dryck!

Hur man tittar på: HIMYM är på Netflix streaming – den första “Slapsgiving” är säsong tre, episod nio; den andra är fem, episod nio.

1121 cosby thanksgiving ob

Cosby Show, “Bonjour, Sondra”

Några Cosby episod som inkluderar Cliff som visar Theo hur man gör något korrekt (i detta fall carving meat) är en omedelbar klassiker. “Du ska respektera maten, förstår du?” Lägg i Sondra (och hennes fyra påsar smutsig tvätt) som kommer hem från Princeton, och du har en vanlig Huxtable heartwarmer.

Hur man tittar: Måste träffa YouTube för de äldre grejerna. Här är del 1, del 2 och del 3.

Modern familj, “Punkin Chunkin”

Namnet ensam får mig att skratta, men jag älskar det här avsnittet mest, för i det är alla själva själva. Cam pratar om att vara hans gårdstads främsta punkin chunker, Claire squashes Phils försök att “hjälpa” med centerpiecesna. När han tilldelats servettfällning gråter Phil, “Du viker mina drömmar!” Men alla slutar älska och glada.

Hur man tittar på: Klicka här och titta på ep nu just för bara $ 1,99 på Amazon Instant. Självklart, om du spenderar hela helgen med familjen, kanske det inte är en dålig idé att våren för hela tredje säsongen på DVD. Plus, det kommer dig ut ur huset för en timme eller så.

Fresh Prince i Bel Air, “Det finns Ruben”, Delar 1 och 2

Lämna det till Fräsch prins att se utanför middagsbordet för hyinks – i denna ep kastas Will och Uncle Phil i klinken efter missförstånd vid en massageanläggning (med hosta hosta, prostituerade). Motiverad av visioner av kalkon, potatismos och “små lökar!”, Lägger farbror ner lagen och frigör dem.

Hur man tittar: Hur är det för tur – ABC Family flyger båda delarna vid midnatt och klockan 12:30 EST ikväll och imorgon kväll.

1121 new girl thanksgiving ob

Ny tjej, “Tacksägelse”

Jag älskar precis detta avsnitt eftersom det gör mig nostalgisk för början av vår stora kärleksaffär med Ny tjejs och du kan fortfarande inte berätta för mig en gäststjärna har toppat Justin Long (ja, okej, Jamie Lee Curtis och Rob Reiner kom nära i går kväll – så se den också). Plus, Jess i en kalkondräkt. ‘Nog sagt.

Hur man tittar på: En annan Amazon Instant för $ 1,99 affär. Klicka här.

Alla i familjen, “Den lilla ateisten”

Om det innebär att en familj träffas, har det förmodligen inte blivit bättre än den här showen gjorde, och Thanksgiving är inget undantag. Om du tittar på “The Little Atheist”, lovar jag att den ansträngda politiska konversationen du hade med Uncle Morty över dessert inte verkar så illa. (Och förresten, sedan vi just diskuterade Rob Reiner sätta på Ny tjej–du vet att han är Meathead, eller hur? Det gjorde du självklart. Kollar bara.)

Hur man tittar: Här är del 1, del 2 och del 3 på YouTube.

30 Rock, “Återförening”

OK, så det här är inte tekniskt en Thanksgiving-episod. Men eftersom miljontals amerikaner, inklusive mig, kommer att konfrontera tidigare vänner, fiender och frenemier vid sina högstadieföreningar, är det bara rätt att vi inkluderar ett av de bästa Liz-citronerna någonsin. Hon och Jack kom in i Whitehaven High School reunion som två nobodies och lämnade som … en charlatan och en fortfarande malign outcast. Men med jet!

Hur man tittar på: Netflix direktuppspelning – det är säsong tre, avsnitt fem.

Seinfeld, “Mom och Pop Store”

Elaine måste hjälpa den crotchety gamla Mr. Pitt vinna en radio tävling så att han kan hålla en sträng under Woody Woodpecker ballongen i Macy’s Thanksgiving Day Parade. “Kommer du käften, jag kan inte höra!” Naturligtvis leder en serie sammankopplade händelser till att Jerry senare piercing den jätte ballongen, yada yada yada.

Hur man tittar på: Det är på imorgon, Thanksgiving natt, klockan 11:30 EST på CW. Annars måste du gå hårddisk och hämta säsongen sex DVD.

O.C.., “Hemkomst”

Jag inkluderar det här bara för det ögonblick då Boozy Kirsten vänder och går, “Färskt margar?”

Hur man tittar: Klicka här för att köpa denna ep på Amazon Instant för $ 1,99 – men ärligt, speciellt om du är på en buss, tror jag att du bör behandla dig själv under hela säsongen.

1121 i hate rachel green ob

Vänner, “Den med tacksägelserna”

Du trodde inte att jag skulle försumma att nämna alltidskampanjen av Thanksgiving-episoder, gjorde du? Känn dig fri att slå upp en familjär kamp om huruvida det här epet, där gänget blinkar tillbaka på dåliga tacksägelser (som när Joey fick sitt huvud fast i kalkon) är störst, eller om det är…

Vänner, “Den med rykten”

Brad och Jen är långa färdiga, men Pitts komo och I Hate Rachel Green Club kommer att leva på evigt och alltid.

Hur man tittar på: För att få en optimal diskussion rättvisa, kolla dessa två vänner eps tillbaka till baksidan börjar strax efter midnatt ikväll på Nickelodeon. Alternativt fånga “The One With the Rumor” på torsdag kl 14.00. EST på TBS och “The One With the Thanksgiving Flashbacks” vid 12:00 EST Friday (aka sen-Thanksgiving-natt) på CW.

Lycklig kalkon dag, tjejer! Vad är din favorit Thanksgiving TV?

Mer på TV…

Först titta på säsong 2 av Smash

Låt oss diskutera HIMYMs Robin och Barney Situation

Var är de nu: Kastet av Renovering

P.S. Vill du ha mer obsessad? Anmäl dig till vårt fantastiska dagliga nyhetsbrev som innehåller den senaste kändisskvallerna, TV-nyheterna, hilarious Internet sensations och mycket mer!

Foto: ABC, IMDB
Ссылка на основную публикацию
2019