Зак Галифианакис се омъжва в тайна – след изтичане на фалшиви сватбени покани към медиите!

Зак Галифианакис каза “аз правя” на дългогодишната си приятелка Куин Лундберг в Канада миналия уикенд, след като изтеглих превключвателя на папараците!

0625 zach galifianakis quinn lundberg engaged we
PHOTO: Гети изображения

Фалшива покана за сватба (виж го тук) и многобройни доклади бяха на разположение на двойката, която бе домакин на репетиционна вечеря в чайната къща във Ванкувър “Стенли Парк” миналия четвъртък, а след това размениха обреците в събота в гръцката православна църква във Ванкувър. (Сайтът с фалшива покана бе излязъл от адреса на мероприятието, но очевидно те мислеха, че имат най-тайната информация!)

От местния сайт за клюки Vancitybuzz.com: “Двойката извади три карти от Монте и ни накара да отгатнем къде точно ще се случи събитието. Като имаше публикувани папараци във всички гръцки православни църкви във Ванкувър, чувството на неудовлетвореност нарасна със Зах и Куин не са били шоута. “

Зак и Куин Направих свържете възела през уикенда, но те са били на частна церемония във ферма UBC, ферма, свързана с Университета на Британска Колумбия, докато папараците са работили из целия град. Чакай те!

от Нашите Седмични: “Беше супер частно и интимно и продължило само около 30 минути – всички бяха излезли до 17:00.” Рецепцията беше последвана от местен ресторант.

Мисли за супер тайните сватби на Зак и Куин?

Мисля, че е страхотно, че успяха да го измъкнат. И аз се чувствам като знаменитости, които викат за папараци, които рушат техните сватби, трябва да си водят бележки: Дръж си малък и не се ожени в Ню Йорк или Лос Анджелис! (И една фалшива покана или две не боли!)

Повече разнообразни сватбени неща:

  • Сайтът, който ви позволява да проектирате вашата перфектна рокля

  • Обичам това: Супер красива Ketubah!

  • Колко мислите, че вашият човек е прекарал (или ще прекарва) на вашия годежен пръстен?

Снимка: Гети изображения
Ссылка на основную публикацию
2019