Sofia Richie fick den mest delikata lilla tatueringen på den sötaste platsen

Små tatueringar är allt raseri bland ung Hollywood och av goda skäl. Med bedårande design som är lätta att dölja, hur kan kändisar motstå? Nu tar Sofia Richie en tur under nålen för att få några små tatueringar som visar sin kärlek till familjen.

På tisdagens populära tatueringskonstnär JonBoy, som är känd för att tillverka känsliga mönster för likes som Hailey Baldwin och Kendall Jenner, publicerade ett foto på Instagram som visar en vacker kursiv L på utsidan av Richies ankel.

Enligt konstnärens bildtext är brevet en hyllning till hennes berömda pappa, sångaren Lionel Richie. Men den 18-årige modellen stannade inte där. Hon berörde också några andra små mönster medan hon var på West 4 Tattoo i NYC, inklusive en tatuering på hennes hals som säger “Clarity” liksom en tatuering på tummen som bär initialerna till sin äldre bror, Miles Brockman Richie.

Läser in

Titta på Instagram

Läser in

Titta på Instagram

Läser in

Titta på Instagram

Läser in

Titta på Instagram

Otroligt nog, hon är inte den enda kändisen att använda en liten initial på hennes fotled som en uppvisning av kärlek och hängivenhet gentemot dem som är närmast henne. Nyligen Kylie Jenner upptäcktes med a T tatuerade på hennes fotled som en påstådd hyllning till sin pojkvän, Tyga. Även om arbetet har en slående likhet med JonBoys skapelse för Sofia Richie, gav tatueringskonstnären Rafael Valdez Kylie den senaste bläcken.

Så där har du det. Små tatueringar: Kommer inte att gå någonstans – eller blir lasad utanför 2017.

Relaterade berättelser:
-27 Söt Tiny Tattoo Ideas du kommer att vilja stjäla från kändisar
-18 Små Tatueringar som är sötare än någon Piercing
-Här är varje tatuering en Kardashian-Jenner har fått så långt

Ссылка на основную публикацию
2019