Sjöjungfrun kronor är nyblommans kronor, och de är den vackraste tingen du någonsin har sett

När det gäller sommarbröllop, musikfestivaler och alla andra utomhushändelser har blomkronor varit hårtillbehöret du jour i några år nu. Visst, de är snygga, men efter att ha träffat Instagram, har de fått en “varit där, gjort det” rep.

Att veta detta borde inte komma som för mycket av en överraskning att tiden äntligen har kommit för att kasta de prydda kronorna på sidan (eller åtminstone ta en liten hiatus från dem) och prova det nyaste hårstycket som är mer eller mindre garanterat att ta över som det sötaste, mest sociala medievärda tillbehöret till sommaren 2016-sjöjungfrun kronor.

Trenden började med 27-årige Chelsea Shiels, en Melbourne-baserad blomsterhandlare, som medger hennes inspiration kommer från hennes kärlek till både stranden och Ariel från Den lilla sjöjungfrun, Kosmopolitiska rapporter. Shiels började tillverka sjöjungfrun kronor sig för några år sedan, med hjälp av snäckskal, pärlor, ädelstenar och andra havsskaffade skatter, för att skapa de invecklade kronorna som är tydligt lämpade för någon (sjöjungfrun) drottning.

Från utarbetat och komplicerat, till elegant och enkelt har Shiels skapat allt. Kolla in några av hennes bästa exempel, nedan:

FOTO: Etsy / @chelseasflowercrowns
FOTO: Etsy / @chelseasflowercrowns
FOTO: Etsy / @chelseasflowercrowns
FOTO: Etsy / @chelseasflowercrowns
mermaid-kron-5.jpg
FOTO: Etsy / @chelseasflowercrowns

“Jag var rädd för människors åsikter,” sa Shiels och förklarade varför hon höll på att sätta sina kronor på sociala medier. “Jag trodde att folk skulle tro att det var dumt att lägga skal på huvudet.” ha! Som om.

Om du inte exakt gör det själv, har du lycka till att Shiels lägger hennes konstverk på sin Etsy-sida för att köpa. Men du borde antagligen agera snabbt. Nästan hela hennes butik har sålt ut sedan hennes kronor har gått virala. Till dess att hon återförsäljer, finns det alltid dessa söta, utan kröna behövs festival frisyrer du kan kopiera. Eller du kan rocka en Dinglehopper. Du vet, antingen / eller.

Så här får du den hetaste nageltrenden av 2016:

Ссылка на основную публикацию
2019