Sally Hansens $ 9 “Vin” nagellack är för alla som alltid väljer röd över vit

Visst, din nagellack stash är förmodligen fylld med den nödvändiga körsbärröda och rena rosa-de är väsentliga, trots allt. Men för ditt nästa tillfälle, året runt, är den bästa nagellackskuggan en rik vinfärg. Tillbaka på dagen var mörka naglar pigeonholed endast som fall och vinter nyanser, men de gamla reglerna gäller inte längre. En moody merlot eller badass burgundy är sofistikerad när som helst och det ser lika bra ut med en sidenklänning som det gör med en tee och läderbyxor.

Med andra ord är detta en mångsidig färg – vilket är bara en anledning till att Sally Hansen Miracle Gel i vinlagret är en Cult Classic-vinnare i årets Glamour Skönhetspriser. Testare ranade om penselens plana, avrundade spets (allt desto bättre för strejkfri applikation!) Och snabbtorkande gelhybrid-formeln, som också fick beröm för sin imponerande långa egenskaper. (Fall i punkt: “Min favorit sak om denna polska är ansökan”, säger Glamour skönhetsassistent Erin Reimel. “Den avrundade borstspetsen passar perfekt på min nagel i nagelbandet och glider jämnt så att jag inte behöver fortsätta att gå över den. Med två lager är det helt ogenomskinligt med nollstrimningar.”)

Och för den här speciella nyansen av vin? Den är djup, nyanserad och oklanderlig glansig. Vi tar upp ett glas till det – med en bra gjort manikyr, inte mindre.

Sally Hansen Miracle Gel i vinlagret, $ 9, walmart.com

Vänta, det finns mer! För mer Glamour Skönhetsprisvinnare – inklusive de bästa läkemedelsbutikerna och designer makeup-produkterna – kolla in vår utmärkelsessida.

Ссылка на основную публикацию
2019