Kylie Jenner filmade en video för hennes nya läppglans, och vi har så många frågor om det

I natt, Kylie Jenner dödade oss när hon laddade upp ett foto av sig själv med bildtexten “4/1”. Så mystisk. Vi undrade, “vad kan det betyda?” Kan det vara datumet för en annan restock? Kan det vara avslöjande av en ny läppkitskugga? Varför såg det ut som en rånskott? Vi visste från Snapchat att hon filmade en video för något. Men vad exakt?

Läser in

Titta på Instagram

Tja, det ser ut att vi äntligen har några svar. Jenner sprang precis detaljerna på Instagram idag, och hon lanserar en helt ny typ av produkt: läppglans! Medan vi visste tillbaka i februari skulle hon jobba på en hel kosmetiklinje, vi inser inte att det skulle komma så snart (som i morgon snart). Håll alltid oss ​​på tårna, den där.

Men hur är det med fängelsbilden? Det finns också ett svar på det: Lanseringsmeddelandet kom med en reklam som hon publicerade på Kylie Cosmetics YouTube-kanalen. Vi kan förklara mer, men ärligt, det är bättre att du bara tittar på videon först.

Så, låt oss bara ta reda på vad vi såg: Vapen. Våld. Stöld. Va? Detta lämnar oss med många frågor. Vad är “som bokstavligen så söt” om allt det? Det är särskilt lite oroande med tanke på att hennes fläktbas utgörs av tonåringar.

Först trodde vi att det var en slags April Fools skämt, eftersom det lanserar 1 april. Ni vet att vi är ganska seriösa fans av Kylies läpppaket (så mycket så [vi har till och med en löpande blogg om det] (/ läppstift / bloggar / flickor-i-skönhet-avdelningen / 2016/03 / new-kylie -Jenner-läpp-kit-färger). Men sedan [Kris Jenner skrev om videon som sjunger hennes beröm för det] (https://www.instagram.com/p/BDoNYTtm-F2/), så alla tecken pekar till: legit annons. Vi älskar en bra flicka heist film (och själva videon * är * vacker chef), men oavsett kan vi inte låta bli att känna * Spring Breakers * / * Natural Born Killers * Meddelanden bakom det är inte det bästa exemplet för de unga och intryckbara bland oss. Och även om det var ett skämt, är det fortfarande konstigt att sälja läppglans. Nu är den enda frågan kvar när kommer den här plotlinjen att dyka upp i [Kylie & Kendall iPhone-spelet] (/ underhållning / bloggar / besatt / 2016/02 / kendall-and-kylie-jenner-are-g)?

__UPDATE: __ Jenner delade bara ett foto av de första tre glansfärgerna. Namnen? Gilla, bokstavligen och så söt. [Kontrollera dem här.] (/ Läppstift / bloggar / flickor-i-skönhet-avdelningen / 2016/03 / new-kylie-jenner-lip-kit-färger)

__I andra Kylie video nyheter, titta på de många hårförändringarna av Kylie Jenner, nedan

[#cneembed: script / video / 56a275abff2afb2546000015.js? autoplay = 1 & muted = 1]

Ссылка на основную публикацию
2019