Kendall Jenner’s Lob blev precis ännu kortare

FOTO: BuzzFoto via Getty Images

Är det oss eller är det massor av kändisar som känner sig ganska saxiga på det senaste? Bara för att nämna några, Selena Gomez förlorade nyligen en solid sex inches från hennes midja-längdshår, Ariana Grande fick sig lite smäll och nu, på en vanlig, gammal sommarmåndag, gick Kendall Jenner in för henne kortaste frisyr än. Prata om en upptagen vecka – och det är bara tisdag.

Medan det är sant det, ja, Kendall gjorde klippa hennes hår in i den ökända lobhårningen för några veckor sedan, kan vi inte låta bli att märka att den här nya huggen är definitivt en smidge kortare. Medan Kendall inte debuterade det nya utseendet på sociala medier själv, var hennes stylist bakom huggen, Jen Atkin, noga med att snapchatta stilen från början till slut för att alla skulle se.

För det första torterade Atkin tittarna med en liten “gissa vem” -aktion i ett tidigt snäpp (även om Robert Kardashian-minnesstean ger bort ett viktigt tips …):

Läser in

Titta på Instagram

Självklart njuter varje minut att vår nivå av nyfikenhet kommer närmare exploderande, skrev hon en annan snap, den här gången som visar bitar av hår som faller långsamt till golvet:

Läser in

Titta på Instagram

Okej, den här är bara grym. Kendall utropar, “nej det här är det mycket bättre, “för kameran utan att videon någonsin når tillräckligt långt för att se hennes nya frisyr:

Läser in

Titta på Instagram

Till sist, Efter tre snaps testa vår (uppenbarligen hög) tålamodshöjd, visar Atkin Jennys nya hår långt ifrån:

Läser in

Titta på Instagram

Kendall fick kanske tanken att gå kortare från hennes BFF Cara Delevingnes senaste tuffa ögonblick från en vecka sedan. Hur som helst har alla dessa nya hårklipp gjort oss lungna.

Även om den sista Snapchat avslöjar är från ganska långt bort, är det tydligt att se att Kendalls hår bara graser axlarna. Dock kvarstår några viktiga frågor: Finns det kortare vinklar fram? Kanske sidodel? Vi kan inte berätta från den här snabba stillbilden, men vi uppdaterar med ytterligare foton så fort de går upp. Fram till dess, här är en video av den tiden Kendall hittade hennes allra första gråa hår och freaked out för en av de mycket riktiga “kändisarna är precis som oss” stunder.

20 års kändisögonbryn:

Ссылка на основную публикацию
2019