Jag försökte en $ 1 000 24-karat guldmask, och det var en känslomässig resa

Innan vi börjar är det två saker du borde veta:

1. Detta är inte ett sponsrat inlägg. Ansiktsmasken i fråga (Adore Cosmetics Golden Touch Magnetic Facial Mask), som många produkter gör, gick till Glamour Beauty Department, där jag, utan att veta sitt marknadsvärde, plockade upp det eftersom det var glänsande. Jag har inget förhållande med eller lojalitet mot något skönhetsmärke. Det här är för att…

2. Jag vet inte om skönheten. Min hud är ganska känslig, så när jag hittar en produkt som inte irriterar det, håller jag bara med det. Jag experimenterar inte, jag tittar inte på handledning, jag gör inte “ser ut”. Jag är popkulturförfattaren! Jag vet hur man gör min smink för arbete och (typiskt) för kvällsevenemang. Jag vet hur jag ska rätta mitt hår. Jag har verkligen inte tålamod att lära mig något annat. Så medan jag lovar att detta är ett opartiskt faktiskt redogör för vad som hände när jag använde en $ 995 mask (plus skatt), borde du också vara medveten om att jag inte helt vet vad jag gör. Men är det inte det testamente du vill höra ändå? Låt oss börja.

Det är en fredagskväll, och jag har åtagit mig till en kväll med spa-tjänster på hemmet genom att applicera en hårmask (en annan vinst, liksom anledningen till att mitt hår ser ut som stum i dessa bilder). Jag torkar mitt ansikte med en sminkborttagning av handduk och bestämmer att det förmodligen är tillräckligt rent för att jag ska applicera masken. Jag undrar kortfattat om jag ska applicera grädden med en popsicle-stick eller något, men jag är glad att jag bestämmer mig för att använda mina fingrar eftersom det är mycket mjukt och känns coolt, även om det är kornigt (metalliskt / magnetiskt) Lär dig senare att potten kommer med en speciell spatel för just detta ändamål, jag hade inte en spatel). I det ögonblick som jag lägger fingret i potten, inser jag att förutom den gröna grädden finns en fläck av gul goo. Ska goo vara där? Ska jag blanda goo med kräm? Jag kan inte riktigt slå upp det Mina fingrar är täckta i grädde.

Jag ignorerar goo och applicerar grädden. Jag vet inte hur tjockt av ett lager jag ska sätta på, så jag bara snälla … täcker mitt ansikte. Och sedan är det fortfarande några på mina fingrar, så jag torkar mina fingrar på min nacke, för jag tvättar inte $ 20 värme av grädde i avloppet. Jag ska lämna kräman i sju minuter, och jag spenderar de sju minuter som tar selfies och lyssnar på “Defying Gravity” för när ditt ansikte är grönt, du lyssnar på Wicked. Jag försöker att inte spendera några av de sju minuterna som funderar på vad mina vänner kan göra på denna, en fredag ​​kväll i New York City.

FOTO: FRÅN ELIZABETH LOGAN COLLECTION

Så om du bryr dig att hitta mig, kommer jag att vara i badrummet och ta selfies!

Efter sju minuter är jag i en bit av en pickle. jag med se som en bit av en pickle. Ansiktscreme humor! Tekniskt är det här en “magnetisk” mask, och jag ska sätta ihop en barmagnet i toalettpapper och vinka det, stavformat, över mitt ansikte och dra metallpartiklarna på toaletten. Vad som än är kvar ska jag gnugga in i mitt ansikte i “cirkulära rörelser”. Typ av som denna mask testade vårt skönhetslag.

Jag försöker göra magnetdelen med en kylmagnet och det fungerar inte alls. Jag bestämmer mig för att eftersom dessa saker redan har funnit sin magi på mitt ansikte i sju minuter (mitt ansikte känns exakt som det gjorde när jag satte kräm / mask / grejer på) kunde det inte göra den där mycket av en skillnad hur jag tar av det. Så torkar jag försiktigt av det med toalettpapper.

Tack och lov är jag säker på att de “överblivna” sakerna jag ska gnugga in (i en cirkulär rörelse!) Är fortfarande på mitt ansikte, för nu är mitt ansikte främst guld istället för grönt. Jag ser lite ut som jag försöker bli kamouflerad. Jag känner också nostalgisk, för mitt mellanskolans färger var guld och grön.

FOTO: FRÅN ELIZABETH LOGAN COLLECTION

Halvgrön, halv guld, allt Fancy.

Jag gnuggar alla guld och gröna partiklar i mitt ansikte och det känns … som en riktigt bra exfoliant. Jag tvättar resten av det med varmt vatten och undrar om det skulle bli lättare om jag hade använt en magnet som jag skulle. Då, för hjärnor är konstiga, hör jag en hög röst i mitt huvud som ropar DU måste smaka på kräm! Smaka på det, smaka det, smaka det, du måste göra! Det smakar som sand.

Det kommer inte alla med varmt vatten, men jag hade planerat att ta en dusch ändå. När ångan stiger runt mig, funderar jag på de etiska, ekonomiska, filosofiska och estetiska frågorna som antyds av förekomsten av en ansiktsmask som kostar mer än jag betalar varje månad i hyra. (Jag övervägde kortfattat att sälja potten, men det var ohållbar av tre anledningar: Det skulle vara superetetiskt för mig att sälja saker som skickades gratis till min arbetsplats i god tro, secondhand skönhetsartiklar är djupt diskonterade, av tid vi insåg hur värdefull det var, vi hade fastnat i våra fingrar.)

Hur kan kvinnor – som redan tjänar betydligt mindre än våra manliga motsvarigheter på arbetsplatsen – någonsin förvänta oss att ta vår rättmätiga plats som kontrollörer av hälften av ekonomin om vi fortsätter att spendera vår disponibla inkomst på glänsande skit? Vi borde bli husägare, bilägare … vi borde spara för pensionering och starta småföretag och donera till välgörenhetsorganisationer. Det måste finnas ett sätt att få ett anständigt ansikte mot ett rimligt pris! Å andra sidan, om du bara använde masken som en speciell behandling, säg en gång i månaden (en kruka är 4,06 oz, så låt oss säga att du behöver tre krukor per år i samma takt), det är ungefär samma pris som en high-end gym medlemskap.

Kostnaden för masken, från vad jag kan berätta, är till stor del en produkt av sin “24k guld” -komponent, och guldets historia som en indikator på värdet är så lång och komplicerat att det skulle ta mig tusen duschar att analysera. Det verkar nästan löjligt att vi inte spenderar Mer tid att sätta guld på våra ansikten, givet hur ivrig vi som samhälle ska verka rika och framgångsrika. När det mäts mot andra markörer av rikedom är det inte ens den där dyrt, säkert mindre än en Birkin och inte mycket mer än ett par Louboutins. Denna pott av ansikte saker kostar mer än en iPhone men mindre än en MacBook, mer än en biljett till Hamilton men mindre än en biljett till Dubai. För kostnaden för den här potten kunde jag köpa 7,5 aktier i Facebook.

Kanske är den ultimata statussymbolen inte innehav av detta ämne utan användningen av det. För att kunna tvätta den … det är sant kraft. Efter att jag tweeted om min sökning svarade en (rika, manliga) vän, “gör en Facebook Live där du använder allt i ett sittande.” Ah, om bara. Jag svarade: “Men jag vill ha ett bra ansikte!” och jag gör det, jag vill ha ett bra ansikte.

När jag går ut ur duschen är jag tvungen att möta mitt sanna motiv när jag testar den här produkten: Jag hoppades att det skulle göra mig tusen dollar snällare. Jag hoppades att det skulle ge mig den glödande, klara, ljusa visionen av en grekisk gudinna eller Taylor Hill. Och jag inser, som jag lutar sig mot spegeln för att inspektera min hud, att jag inte är säker på vad exakt var att dessa saker skulle do. Dra åt mina porer? Även min hudton? Rensa mina blackheads? Jag drar tillbaka och en snabb Google-sökning påminner mig om guld “återställer elasticitet” och vitamin E “ökar smidigheten.” Hmmm…

Jag stirrar närmare den här tiden. Mitt ansikte ser ut som mitt ansikte ser ut som mitt ansikte. Våt och rosa och pockmarked och fortfarande bara jag. Men vid beröring är mina kinder bara lite mjukare, bara lite mjukare. De ser inte annorlunda ut, men de mår bra, och är det inte så bra? Är inte skönhet allt om hur du känner? Jag mår bra om mitt ansikte. Jag har tur att ha sådana produkter tillgängliga för mig. Jag känner mig snygg. Och jag känner som att kanske bara Lindsay Bluth verkligen får mig:

Det finns en kräm med äkta diamanter i den. Jag kan faktiskt smita diamanter i mitt ansikte, och det är bara $ 400 ett badkar! Det är som, vad? En miljon diamanter för 400 dollar? En miljon f-cking diamanter!

För fler skönhetsprov, kolla in:
-8 chockerande saker ingen berättade för mig om att få en brasiliansk vax
-6 Kvinnor försökte pumpa Spice Highlighter, och det är ännu sötare än vi föreställde oss
-Vi försökte Kendall Jenners Glow-in-the-Dark Eyeshadow Palette, och det är som en rave för ditt ansikte

Ссылка на основную публикацию
2019