Internet är freaking ut över denna $ 5 Pumpkin Spice Highlighter

Pumpa Spice Latte (all hagel) har blivit synonymt med fall som t-shirts, trenchcoats och rött vin. Det är lika mycket ett tecken på att säsongen förändras som det är att löven faller. Men genom åren har marknadsföringen försökt fånga dimman, den här tiden på året har blivit lite … hur man sätter detta … obehagligt. (Pumpas kryddsmörjmedel, vi menar, kom igen!)

Men allt som sagt har denna senaste iteration återställt vår kärlek till kryddan tio gånger: Vi pratar om pumpa spice highlighter. I grund och botten har det tagits två älskade trender-färgade highlighters och din favorit espressodrink – och kombinerat dem med något du faktiskt vill ha på dig. Ingen gimmick.

Fyndet kommer med tillstånd av en av Etsys många briljanta butiker, FeatherRiverBody, som är känd för sin mineral makeup. Och som PopSugar Beauty upptäckte, är en av märkets bästa nyanser, Pumpkin Latte, perfekt för strobing och markering.

Även om out-of-the-box highlighters och djärvt färgade strobing definitivt har ett ögonblick just nu (kom ihåg regnbågens högljus?), Låt inte de orange tonerna sätta dig av: Värmen betyder att det ser bra ut mot neutralt, varma och djupa hudtoner. (Det är faktiskt ganska likt i skuggan till Beccas kult-favorit pinky-peach-märke, Champagne Pop. Bra sak, för vår kollektiva spänning för höst tyvärr betyder att FeatherRiverBodys PSL-märke för tillfället är såld. Men på toppen av Becca, indiek Cosmetics varumärket Shiro Cosmetics erbjuder ett nära, men lite mer rent alternativ i sin Coconut Mall-skugga, och Prismatic Beauty’s Slippery When Wet är ett annat rosigt, blekt guld alternativ.

Den bästa delen? Om du vill vänta på att PSL-högtalaren återupptas är bara $ 5 (a.k. priset på din vanliga latte) allt det kostar dig att prova. Så här ser det ut i prickform:

pumpa-spice-swatch-1.jpg
pumpa-spice-swatch-2.jpg
pumpa-spice-swatch-3.jpg

Som nyfikna höstälskare beställde vi PSL-strålkastaren och satte provet på sex kvinnor. Bedömning är, det varma, peachy-orange glödet är värt ett besök.

Relaterade berättelser:
-Pumpkin Spice Deodorant kommer för din PSL-Loving Soul
-Denna otroligt glöda Highlighter finns i varje proffspåse, och nu på Sephora
-20 Skönhetsprodukter Internet har förlorat sin själ för god anledning

Ссылка на основную публикацию
2019