Har du någonsin märkt det här detaljen om Jennifer Anistons ponnytappar?

Det är allmänt känt att Jennifer Aniston är en hårdnande typ av tjej. När vi intervjuade henne förra året beskrev hon hennes favoritutseende som “långa, naturliga strandstränder”. Men varje gång i taget – i genomsnitt varje 1,3 år, genom vår högt vetenskapliga uppskattning – byter hon upp saker och bär en hästsvans för ett rött mattanutseende. Vi såg hennes senaste exempel på kvällens högt förväntade Zoolander 2 premiär, där skådespelerskan bar inte bara någon ponny, utan en förstärkt version av hennes signatur Jennifer Aniston hästsvans.

Vad exakt utgör en Jennifer Aniston hästsvans, frågar du? Det är beachy och naturliknande, självklart. Men dess definierande funktion är en främre sidosektion kvar lös, nästan täcker hennes högra öga. (Det verkar coolt, men om vi försökte det skulle vi resa över våra egna fötter hela dagen.) Liksom sidoförsedda pärlor på steroider, låter det här avsnittet hennes snygga blonda ponnyer den ultimata #casual Cali-girl vibe. Vi övertygar också att Aniston föredrar att hålla detta främre håret löst så att hon kan stanna i sin hårdhäftiga komfortzon när den bärs av den dras tillbaka. Även vid de sällsynta, men tillfällen när hon gör en updo, finns det vanligtvis betydande wisps kvar i framsidan.

Den ovan nämnda Zoolander 2 ponny-skapad av Anistons huvudhårsman Chris McMillan-utmärker sig genom att det är extra lång och voluminöst tack vare förlängningar. Det plus ett svart band lägger lite av en flickaktigt, dockliknande effekt. Men när du jämför det med andra Jennifer Aniston-premiärponnytappar, ser du att hennes go-to-look fortfarande står över. Och det är en del av varför alla älskar den förra Vänner stjärna; hon vet vad som fungerar för henne och är inte rädd för att hålla sig till det även när alla runt henne får en trubbig bob, har teetering topknots eller går grå-lila. Långt levande signaturens utseende.

Zoolander 2 igår kväll:

jennifer aniston ponytail
jennifer aniston zoolander ponytail

Kaka år 2015:

jennifer aniston ponytail cake

En livstidspilm i 2013:

jennifer aniston ponytail lifetime

Prisjägare under 2010:

jennifer aniston ponytail bounty hunter

Han är bara inte så intresserad av dig År 2009:

jennifer aniston ponytail into you

Titta på Jennifer Anistons Yoga Instructor Dela hennes träningshemligheter:

Titta på den här videon på scenen.

Ссылка на основную публикацию
2019