Chrissy Teigen kunde inte gå till Metala Gala, så hon gjorde en falsk skönhetshandledning

Så underbart att det är att se på modet på den röda mattan kan det vara nedslående att se allt gå ner från din soffa. Under årets Met Gala delade Chrissy Teigen, kvinnan av folket, ett hår “handledning” perfekt för dem som tillbringade måndagskväll på sig svett och en sportbh, medan de stirrade på bilder av Rihanna i en popphatt.

Chrissy, som tycktes vara hemma i Los Angeles snarare än på Met i NYC, delade tre skott av hennes röriga bulle på Instagram ungefär samma tid som den röda mattan. “Årets #metgala GLAM var #SUPER viktigt för mig som jag ville att det verkligen skulle innebära det himmelska kroppstema !!! Jag tycker att vi spikade det !! Dra för för #creds !!! “Chrissy bildade bilderna. (För skivan är den enda “#cred” som taggats i varje foto Chrissy själv.) “Först shampooade jag min #hair igår med #shampoo så lät jag sitta i 4 minuter medan jag #shaved de områden jag kunde se på min #body, fortsatte hon. “Sedan använde jag en #towel för att torka mitt hår från rötter till ändar !! Sedan använde jag en #rubberband för att säkra mitt hår i en ponny som jag var försiktig med att inte dra hela vägen! Slutligen tog jag ut bitar runt min #år och #neck! “

Om du också är helt blåst bort av Chrissys utroliga handledning, oroa dig inte-det finns mer där det kom ifrån. “Hela handledningen kommer upp imorgon !!!!!!!! Gilla och prenumerera !!!!! “skämtade hon i hennes bildtext.

Läser in

Titta på Instagram

Läser in

Titta på Instagram

Läser in

Titta på Instagram

Under tiden gick Chrissy djupt in på hennes sanna känslor i form av en skärmdump av en text (den mest Internet-meningen som du sannolikt kommer att läsa idag). Meddelandet lyder: “Ärligt talat är jag förbannad lite för att jag alltid vill bära huvudskit och ingen låter mig någonsin och det år jag inte går i huvudet.”

Hon har inte fel – årets Met Ball gjorde definitivt förlorad tid med de otaliga kronorna, huvudstyckena och slödena i närvaro. Ingen kunde skylla på henne, men med varumärkesmeta-irreverence, skrev hon skottet till Twitter med kommentaren “Immature? YOU BET.” Men, eh, skadar en liten smärtslighet aldrig någon. Särskilt när det ger oss denna ovärderliga rörliga bullehandledning.

Relaterade berättelser:
-Alla Met Gala hår och Makeup ser alla kommer att prata om imorgon
-De 30 bästa ser från 2018 Met Gala
-Denna skådespelerska Met Gala Nails Reimagined det sixtinska kapellens berömda målning med svarta kvinnor

Ссылка на основную публикацию
2019