Amber Rose Secret till Incredible Skin är Onani

Amber Rose har aldrig varit en till inte tala hennes sinne. Modellen (och det nya ansiktet på Flirt Cosmetics) gör skönheten enkelt. Och vi kunde inte respektera henne mer. Vi har nyligen tagit del av modell / feminist / tv-stjärna; här delar hon hennes regler om självständighet.

Hennes senaste projekt: Jag har fortfarande ingen aning om varför [Flirt Cosmetics] ville ens ha mig! Jag trodde att de skulle komma in och säga, “Hej, kan du växa ditt hår ut? Täck dina tatueringar upp? “Istället var det” Vi älskar din buzz cut. Vi älskar alla dina tatueringar. Vi älskar din feminism. Vi är besatta med din SlutWalk. “De omfamnade mig för mig. Och det är det som gör dem extra coola.

Hennes lash kärlek: Jag har mycket små ögon, så vippor öppnar dem. Det har alltid varit min sak. Jag var super upphetsad när jag hörde om den fantastiska ögonfransapplikatorn från Flirt (se nedan).

Hennes lagbrytande skönhet förbi: Tillbaka i Philly hade alla mina vänner mörkbrun läppfodral och ljusare brun läppstift. Och alla hade sina babyhår, som, pussade ner till pannan. Det var rörelsen. Vi var verkligen fattiga, och jag hade inte råd med läppstiftet. Så jag gick in i ett apotek och stal en för att jag var tvungen att få det. Jag fastnade på min ärm, och jag kände mig väldigt dålig – men jag gjorde allt i skönhetens namn.

Amber skönhet Arsenal: Flirt Lash applikator; Blac Chyna ansiktspulver; MAC Liquid Lipstick

Hennes buzz-cut ikoner: En var rapparen Eva. Hon är också från Philly och hon hade kort blont hår, vilket var mycket slående på henne. Även Sinéad O’Connor; “Ingenting jämförs med dig” -videoen var så vacker. Hon var bara så kraftfull i hennes utseende. De två inspirerade verkligen mig att göra det. Den första veckan var jag dock, Helig skit. Jag kan inte tro att jag bara rakade mitt huvud. Jag är så dum.

Hennes glödande hudhemlighet: Onani. Jag önskar att jag hade tid att onanera varje dag i verkligheten, men det gör jag inte. Jag säger många saker på [The Amber Rose Show] eftersom jag är väldigt sex positiv. Jag säger sådana saker på ett sätt där jag är väldigt seriös, men det är också ett skämt.

Hennes underskrift ser ut: “Rosa kinder och en röd läpp. Jag gillar den nya MAC-glansen som blir matt. “

Hennes favorit ansikte pulver: “[Blac Chyna] och jag är väldigt olika när det gäller skönhet, men pulvren från hennes linje är riktigt bra.”

Hennes gå till doften: Jag har bär Perry Ellis 360 för alltid. Jag hade det i Philly, och jag bär det fortfarande nu.

Hennes röda mattan beklagar: Ingen. Jag ger inte bara en skit. Jag gör vad jag vill. Sedan lägger jag ut det i universum, och folk pratar. Och då kommer de över det, vet du?

Mer av Glamour:
-Här är $ 8 Secret Hidden i Kim Kardashian’s Skin Care Routine
-De bästa sexleksakerna för varje person
-Glossiers nya serum är i grunden magiska potioner för att omvandla din hud

Ссылка на основную публикацию
2019