Varför Corn Chips till frukost är helt OK!

Ägg? Våfflor? Pannkakor? En fruktkopp? Rostat bröd? KAFFE!? Alla verkar som traditionella frukostalternativ, eller hur? Vad sägs om Tostitos med en hint av lime? Välkommen till frukost med en tvååring.

JD hade en täppt näsa igår kväll och fortsatte att vakna och skrika “Mamma, näsa, nej!” Vid 3 A.M tog jag honom in i mitt rum för att jag erkände att jag var utmattad och jag visste att om jag lade honom ner bredvid mig sov han – och han gjorde det. Det gjorde jag också.

Vid 6 A.M vaknade han mig genom att slå mig på huvudet och sa: “Hej-eeeee.” Jag tror att jag drömde om Leonardo DiCaprio. Jag försökte ignorera klaffen, men sedan sköt JD av sängens fötter-först och sprang ut ur mitt rum. *Jag är vaken! Jag är vaken! * Nästa jag hörde TV: n i vardagsrummet fortsätter (ja, han vet hur man sätter på TV: n. Han är ett geni och jag är en dålig mamma. Jag vet). “Boo Coo!” [Blue’s Clues] “han skrek! “Leonardo,” skrek jag.

Det blir bättre: Två sekunder senare visas han i mitt rum med en väska med * Tostitos med en ledtråd av lime. * (Gissar jag borde låsa på den skötdörren.) Jag hoppade upp och ryckte väskan ur händerna. “Nej! Låt oss få några Cheerios,” sa jag. Han började gråta och skrika och kastade sig på golvet. “Jag vann [vill] chip!” han sa. “Nej,” sa jag. Skriet slutade inte, och med Leonardo nu drivande från mitt minne och inget tecken på en varm kopp kaffe i min hand skannade jag ingredienserna på påsen: 100 procent vit majs. Det låter inte så illa, Jag trodde. Jag caved. Jag gav honom ett chip.

jdchip

Jag gav honom en annan. Jag gav honom många marker, och jag gjorde mitt kaffe. Då insåg mammas skuld. Vem i helvete ger sitt barn salt, limey majsflis till frukost? Jag trodde. Så jag bestämde mig för att göra en ost omelett.

ägg

Jag huggade upp en tomat.

tom

Corn chips, tomater, ägg. Vad? Han hade en läcker, näringsrik mexikansk stil frukost (jag öppnade nästan en burk svart bönor för att göra det riktigt fint).

OK, storked! läsare, vad äter du till frukost? Vad har du idag? (Jag hade kvar mexikansk fiesta och två koppar kaffe) Vad äter dina barn? Ha en noga toddler som vill ha majs chips som JD till frukost?

Fastnat för en frukostidé? Var noga med att kolla Vitamin Gs frukost på din skrivbord dagligen. Blogger Sarah Jio kallade tårta frukost idag!

Känns som en sallad till lunch? Klicka här.


Fler sätt att få glamour

Du kan vinna $ 50 000 bara för registrering

för eller logga in

till Glamour.com!

Anmäl dig till Glamour.coms stiltips om veckans nyhetsbrev och skönhetsbrevets tips!

Lägg till Glamour på din iGoogle-startsida.

Följ Storked! på Twitter

Ссылка на основную публикацию
2019