Topp 7 sätt att hålla din coola runt riktigt löjligt snygga människor

En riktigt löjligt snygg tittande person ser mycket ut som att upptäcka en sällsynt art av djungelkatt: Det är konstigt uppslukande men kan lämna dig förlamad och framkalla en djuprotad, ursprunglig rädsla för att du (eller i detta fall din värdighet) kan vara rivs när som helst. Lyckligtvis har jag några råd för dig om hur du håller dig cool nästa gång ett sådant möte händer…

0801.good looking man sm
FOTO: Getty Images / Polka Dot RF

Människans ansikte, närbild

1. Kom ihåg ditt namn

Känner du ditt namn? Är du säker? Säg det till dig själv i spegeln tre gånger om dagen. Det här kan tyckas som överkill, men när du är i kaféet introducerar dig själv och en vän till barista med otroliga ögonfransar, är det inte så lätt. Utan träning kan du kanske säga: “Hej, jag är (vänns namn) och det här är (ditt namn).” Trodde du att det bara hände i filmer? Det brukade jag också. Enkelare dagar då.

2. Håll dina byxor på

Jag vet att ibland kanske du och jag vill byta till bekväma kläder i slutet av en hård dag, och saker som “anständighet” och “med alla fönster och dörrar stängda” står inte högst upp i vår lista över problem. Jag godkänner ditt självförtroende och din sorglösa ande. Jag säger bara att jag lärde mig detta tips på det svåra sättet (jag lärde mig alla dessa tips på den svåra vägen), och det här är en konversation som du vill undvika om du kan:

Söt RA: “Hej jag är _______, RA på nästa våning, och jag introducerar mig själv till … hade du bara dina byxor av?”

Mig: “Jag bytte … till soffbyxor.”

Söt RA: “Men din dörr är öppen.”

Mig: “Jag trodde att om jag var väldigt snabb skulle det vara bra.”

3. Dans med försiktighet__

Att dansa med killar i barer är ganska mycket värst, eller hur? De gillar ibland att smyga sig bakom dig och skedda dig, som vi menar att njuta av spänningen att inte veta vem som är där bakom eller vad som händer. Om du är så lycklig att koppla upp med en fantastiskt känd kille som känner sig bekant med tanken på tempo, värna om det här ögonblicket! Men kanske inte vara för entusiastisk med att “bli låg”? Ibland faller killar på att göra det. Och då faller du på toppen av dem. Inte heller på ett varmt sätt.

4. Lyssna Closely och Yell

Har du någonsin märkt att det är svårt att höra och bli hört när du pratar med någon vacker på ett offentligt ställe? Det beror på att människans skönhet simmar runt huvudet som ett moln av sexklagande, i vilka ord de själva blir förförda och förlorade. Han är allt, “Så kommer du hit ofta?” och du är allt, “vad?” och han är allt, “KOMMER DU HÄR OFTEN.” och du är alla “Visst, en annan martini!” och han är allt “Nej, det är MARK.” Fortsätt bara skrika. Du måste skrika på heta människor. Fint.

5. Stoppa aldrig leende

Jag skulle aldrig föreslå att du falska skratt (eller något annat). Men verkar inte allt bara lite mer roligt och charmigt som kommer ut ur munnen på en riktigt snygg person? Jag tror att det är på grund av hur munnen flyttar sig. Titta på dessa gnistrande tänder! Hur kan något mindre än fantastiskt komma ut därifrån? Det är som en grotta små mirakel. Le på det Belöna det bara för befintliga.

6. Kom ihåg att du är riktigt löjligt snygg, också

Det här är den enda som verkligen hjälper oss och påminner oss om att alla är förmodligen mer rädda för oss än vi är av dem. Han kan se ut som James Bond, men du ser ut som en Bond-tjej. (Med en mer fullständig personlighet.) Men jag vet inte, vad sägs om när du stöter på saker? Fungerar denna mantra då fortfarande?

7. Försök att inte köra in i saker

Det är svårt, jag vet. Det finns saker överallt.

Vad gör du för att hålla dig cool över det utomordentligt snygga? Är det till och med möjligt?

Katie Heaney är en författare och dedikerad textmeddelande analytiker i Minneapolis. Hon hatar att hon är längre än nästan alla hennes favorit Hollywood Ridiculously Good Looking People. Följ henne på Twitter @ KTHeaney.__Mera sätt att få glamour:

*NY! Nu kan du läsa Glamour på Flipboard!

Besök ShopGlamour.com för söta saker från bara $ 10!

Ladda ner Glamour Magazine för dina iPad-prenumeranter, det är nu en del av din prenumerationsplan!

Ange de senaste Glamour-tävlingarna!

Följ oss på Twitter.*

Ссылка на основную публикацию
2019