Jag försökte det: Shungas nya serie av sexiga vuxna produkter

Jag är alltid på utkik efter nya sexprodukter till sängprov. Och självklart, dela mina sexiga fynd med dig dockor. Idag har jag en armful av nya godis att skvaller om. Racy saker framåt så om du känner dig bashful i eftermiddag, titta bort!

Shungas nya serie av erotiska produkter är inspirerad av den japanska erotiska konstformen med samma namn. Dessa shunga artister skulle skapa vackra verk med par i mycket intima ställningar. Var och en av Shungas vuxna produkter har en erotisk bild som påminner om shungakonst, på deras förpackningar.

Låt oss ta en närmare titt på de heta produkterna Shunga erbjuder, ska vi?

Toko Silikon Smörjmedel

0208 sex shunga toko lube sm

Jag vet att några av er inte så angelägna om lubes, men jag är ett stort fan. De gör sex, handjobb och även massager går mycket jämnare. Shungas Toko Silicone levererar allt jag letar efter i smörjmedel: det är långvarigt, blir inte klibbigt eller klibbigt och det känns superlätt. Dessutom kan flaskan enkelt användas med bara en hand.

Chokladkroppsfärg

0208 sex shunga chocolate body paint sm

Smaksatta kroppsfärger är vanligtvis drabbade eller missade. De dåliga smakar brutto eller kritig och lämnar alltid en super klibbig rester bakom sig. Lyckligtvis smakar Shungas chokladkroppfärg som choklad och renar sig snyggt. Varje flaska kommer med en liten borste du kan använda för att “måla” meddelanden eller mönster på varandras kroppar.

Carnal Pleasures Collection

0208 sex shunga carnal pleasures set sm

Om du är intresserad av att prova en ny rad vuxna produkter ute men inte är säker på vilka saker som ska gå med, kan en presentuppsättning vara en rolig plats att börja. Jag försökte ginormous Carnal Pleasures Collection, som innehåller några massageprodukter och ett ätbart dammpulver. Massageprodukterna var fina men jag swooned över det ätbara dammpulvret. Pulvret kommer med en egen pintstorad erotisk fjäderdräkt som du använder för att applicera pulver på din honungs hotspots. Efter en lätt dammning över magen, låren, tillbaka-var som helst, kan du söt slicka av det. Smaken är lätt och inte alls överväldigande.

Och nu är jag bringade. Men jag gör allt för dina damer. Okej OK, kanske lite för mig och min man också.

Vilka erotiska produkter använder du i sovrummet? Glidmedel? Kroppsfärg? Leksaker? Om du aldrig har provat några vuxna produkter, vilka är du nyfiken på? Hur skulle din pojkvän reagera om du föreslog att du försökte använda någon av dessa Shunga-produkter?

P.S. Alla vuxna produkter som du vill se sängtest på Smitten? Om så är fallet, lämna dina förslag i kommentarerna!

Några mer sexiga recensioner du kan använda …

  • Möt Tenga-ägget: En smart sexleksak för killar

  • Eco-Conscious Lubes Du kommer att älska (allvarligt!)

  • INSIGNIA, LELOs nyaste nöjespelslinje, kan vara de vackraste vibratorerna någonsin

* Vad är med all spam i kommentarfältet?

Sjuk på alla de irriterande annonserna i kommentarfältet nyligen? Så är vi! Vi poliserar webbplatsen regelbundet och tar bort spam så fort vi kan, men nyligen har volymen av spam ökat dramatiskt. Vi arbetar på ett sätt att blockera dem permanent, så var vänlig bära med oss ​​och vet att vi är lika angelägna att du ska bli av med dessa skadedjur.

Under tiden fortsätter du att använda Report Abuse-knappen för att flagga spam – det hjälper verkligen! – och fortsätt lämna din geniala feedback nedan. Om du har några brådskande frågor om spam, vänligen kontakta oss.

Och en speciell anteckning till dig, spammare; vi förklarar officiellt dig en stor, inte. *

Fler sätt att få glamour

Besök ShopGlamour.com för söta saker från bara $ 10!

Ange de senaste Glamour-tävlingarna!

Följ oss på Twitter!

Lägg till oss på din iGoogle-startsida.

Foton: Shunga
Ссылка на основную публикацию
2019