Hur man frågar din partner för Kinkier Sex

Hej Emily-

Jag har träffat min nuvarande pojkvän i ungefär ett år nu, och han är fantastisk! Vi har bra sex, men det är inte alltid det mest spännande. Han frågar mig regelbundet om vad jag är intresserad av, men jag vet inte hur man ska närma sig ämnet. Vi har nyligen tagit ett frågeformulär (där du jämför svaren i slutet) och det hjälpte mig verkligen att få några av mina önskningar på bordet – vilket han har varit mycket lyhörd för – men jag vill fortfarande försöka göra några mer spännande saker, som temperaturspel och är bundna.

Hur tar jag upp dessa utan att (a) skrämma byxorna av honom och (b) få honom att känna sig dålig? Eftersom jag älskar vårt kön tror jag bara att det kan vara mer intensivt och sensuellt.

Tack på förhand,

Amelia, 26, Frankrike

Hej Amelia-

Din partner verkar verkligen som om han är öppen för att diskutera dina önskemål och behov i sovrummet, vilket inte är något som många kan säga om deras betydande andra. Att prata om att ha kinkigare sex kan vara ett svårt samtal att ha, men hans byxor kommer inte att komma ut ur rädsla. Så istället för att oroa sig för att skrämma honom är det dags att fokusera på att blåsa sitt sinne (och din!) Med dessa tips:

Vänta inte tills du redan gör gärningen för att prata om det.

Snarare än att springa vad du vill prova på honom midsex, försök att föra upp det i en mer neutral inställning, som under en bilresa eller på middag. Snälla ta upp det frågeformulär du tog två och berätta för honom att det verkligen fick dig att tänka på nya och spännande saker du vill försöka.

Rädda honom om ditt nuvarande sexliv.

Var känslig för hans känslor. Om du säger att du vill byta saker och inte ge honom en anledning, kan hans tankar gå från, det här är coolt, till, åh nej, vad är det för fel? riktigt snabbt. Försäkra honom om att du älskar ditt sexliv, och att du bara är nyfiken på vad du ytterligare kan uppleva tillsammans.

Gör inte allt om dig.

Att fråga honom vad han alltid fantasierat om i sovrummet kan ha en positiv effekt på hur konversationen går. För en kan det lossna dig för att höra om hans fantasier, vilket gör det lättare att prata om din. Två, det låter honom veta att hans fantasier spelar roll också.

Fokusera på din ton.

Hur du säger något kan göra eller bryta hur det uppfattas. Att hålla din ton nyfiken och uppriktig låter din partner veta att du är verkligen upphetsad att utforska hur långt ditt nöje kan gå.

När du är i tvivel, kom tillbaka på det frågeformuläret du tog och använd det som en ritning för din konversation om att ha kinkigare sex. Och kom ihåg, din kille vill glädja dig, så jag är säker på att han bara kommer att bli glad över vad som ska komma.

xx, Emily

Mer:

-Hur hindrar jag min partner från att släppa ut under sex?

– Vem sexleksaker är bäst för sex med min flickvän?

-Varför håller jag faller för giftiga relationer?

Ссылка на основную публикацию
2019