Här är ditt kärlekshoroskop för mars 2016

Mars horoscope

Tracy Allens horoskopkolumner visas månadsvis i Glamour. Förutom astrologi har hon en utbildad utbildning i rådgivande psykologi och har arbetat som psykoterapeut. Följ @astrotherapist på Twitter och maila [email protected] för att schemalägga en privat session. Kolla tillbaka här för mer lovescopes varje månad.

PISCESFebruary 19-Mars 20

Den 8 mars faller en solförmörkelse i ditt tecken, vilket stimulerar en personlig återuppbyggnad. Det står inför utmaningar från planeter i dina förhållanden och ambitionsvinklar, vilket tyder på din nya start med dina närmaste förbindelser och din karriär. Det är inte klokt att göra någonting drastiskt under en förmörkelse, men du kanske vill göra en lista över sätt att du kan ändra ditt utseende, din bild och din inställning till nya människor så att du får den effekt du vill ha i det kommande året. Med kvicksilver i Fiskarna 5-21 mars kommer du känna dig kunna uttrycka dig bra och tänka på personliga saker med objektivitet. Och Venus ankomst till Fiskarna den 12: e kommer att öka din magnetism och få dig att känna dig vackrare och sällskapligare. Hennes möte med drömliknande Neptunus den 20: e antyder att du kommer att ge bort en oemotståndlig känsla, vilket gör det till en idealisk dag för kvalitetstid med din man eller ett datum med någon du är super in i. Men den här planetkombinationen kan också ha en rökskärmseffekt, vilket skapar blandade signaler i båda ändarna. Då kan Venus borstar med Jupiter och Saturnus den 25: e det vara svårt att veta om du över- eller underskattar var någonting är på väg. Nästa dag, låt dina vänner påminna dig hur fantastiskt du är, och du avslutar mars på en hög anteckning.

ARIESMarch 21-April 19

Venus ankor i ditt ensamhetshus den 12 mars för en tre veckors vistelse, vilket ger dig ett begär för lugn och ro. Du kanske inte vill vara ensam, men när kärleksplaneten döljer här, tenderar relationer att bli privata eller osjälviska. Så du kan spendera tid med någon bakom stängda dörrar eller offra för någon du bryr dig om. Det är också en bra tid att komma över en ex, och den 20: e ser perfekt ut för att läka dina sår om du försöker gå vidare. Om du är i ett förhållande, den dagen har massor av romantisk potential. En månförmörkelse den 23 mars signalerar en vändpunkt i ett förhållande – och en uppbrytning är inte ur frågan. Men det är tillrådligt att vänta och se tillvägagångssätt, eftersom förmörkelser tenderar att blåsa upp saker. En tillflyktsort som ger dig en chans att tänka skulle vara idealisk, eftersom hjärnkvicksilver är i Väduren som börjar den 21: e och mobiliserar Mars avgifter till din prospekteringssektor den 5: e. För att inte tala om, solen kommer in i ditt tecken den 19: e, sparkar av din födelsedagsäsong! Resor och andra upplevelser i horisonten under den sista veckan i månaden kommer att stimulera och inspirera dig – och de är din bästa satsning på att träffa någon ny.

TAURUSApril 20-maj 20

Med Mars som går in i ditt intimitetshörn på femte och Venus som dyker upp i din gruppzon den 12: e, mars formar sig till en sexig och social månad för tjurar. Du kan träffa någon via ditt professionella nätverk eller en kompiskrets, särskilt efter solförmörkelsen den 8: e, men det blir svårt att säga om han skulle fungera bäst som en vän, en fling eller en seriös pojkvän. Venus möte med skumma Neptunus den 20 mars föreslår också förvirrande signaler, så försök att inte anta att du är på samma sida när det gäller karaktären av en anslutning. Och Venus entanglements med Jupiter och Saturnus den 25: e kunde ha krossat mellan att begå och spela på fältet vilket gör det extra viktigt att vara helt ärlig med dig själv om vad du vill ha. Även om flera planeter uppmuntrar dig att komma ut och mingla om du är oförbunden och njut av gott om hett kön om du har en partner, påminner en Jupiter-Pluto confab på den 16: e dig att personlig tillväxt och uppfyllelse är grundläggande. När du fokuserar på att vara din bästa själv och njuter av ditt liv, hitta eller upprätthålla ett förhållande med-en bra kille blir isbildning på kakan.

GEMINIMay 21 juni 20

Mars korsar din en-mot-en-vinkel den 5 mars och knuffar dig för att para ihop – inklusive andra personer i dina aktiviteter när det är möjligt. Medan Mars är i detta hus är två definitivt roligare än en, oavsett vad du gör. För par är det här en bra månad för att få klagomål ut i det öppna och arbeta för att slåss rättvisa, och den 24, 26 och 29 mars är bra dagar för att hantera en konflikt med vänlighet. Venus klättra till toppen av ditt diagram den 12: e kan leda dig att bli attraherad till en äldre eller en kraftspelare under de närmaste veckorna. Om så är fallet, var försiktig så att du inte romantiserar sin myndighetskommission den 20: e när ett Venus-Neptun-möte gör att du är särskilt mottaglig för att falla för en CV snarare än en man. Månförmörkelsen den 23 mars ger dig en uppmaning att ha kul och uttrycka dina känslor, men det kan också medföra en kärleksaffär till ett dramatiskt klimax; Ta inte betet om du inte vet att en uppbrott är förfallet. Jupiters möten med Pluto och Saturnus den 16: e och 23: e understryker att din känslomässiga tillväxt kan förändra dina relationer och bygga en säker relation med någon – och en känsla av trygghet i dig själv – är värt jobbet.

__CANCER

21 juni-22 juli

En solförmörkelse i din utsiktszon den 8 mars samarbetar med Pluto i din samarbetsvinkel och samlar dig för att anta en positiv ny tro som främjar din tillväxt och har en omvandlande effekt på dina relationer. Att skriva en mantra eller skapa ett Pinterest-bord som förstärker din optimism kan vara användbart. Venus lungar i ditt djuphörn tidigt i månaden, så du är mer på humör för ett nära förhållande än en avslappnad koppling, men efter att hon segues in i din prospektering sektor den 12, blir kärlek mer äventyrlig. Om du är singel, är det dags att satsa utanför din komfortzon. Fråga dig själv vem du skulle gå om du slutade spela det så säkert. Du behöver inte börja döda pojkar, men att ta en chans på en kille du tycker är för ung för dig eller någon som bor långt bort skulle vara värt din stund. Om du är i ett förhållande kommer delade företag som en resa eller en tuff mudder att ta dig närmare, särskilt den 20 och 26 mars när Venus vibes med förenande Neptun och kraftfull Pluto. Och om du hoppas kunna träffa en ny utsiktsplats, kan du resa och njuta av nya upplevelser passa dig på rätt plats vid rätt tidpunkt.

LEOJuly 23-28 augusti

Solen – din härskande planet – förblir i din delnings sektor fram till 19 mars och den 8: e, det anpassar sig till månen och bildar en solförmörkelse. Denna förmörkelse kan ge ditt sexliv ett hopp, eller det kan helt enkelt övertyga dig att oavsett hur bestämt du är för att uppfylla din egen potential och vara självförsörjande, vill du ändå dela ditt liv med någon. Ett starkt behov av närhet kan leda till spänning i dig om du fortfarande slickar dina sår från ett tidigare förhållande. Men Venus dansar mellan din partnerskapsvinkel och din delningsbransch hela månaden, vilket förstärker det begäret för kompanjonskap. Plus Mars ankomst i ditt nöjes hörn driver dig för att vara proaktiv och gå efter det som gör dig lycklig. Att hitta kärlek – eller hålla flammen brinnande – kan känna sig som mycket arbete ibland, och den verkligheten kommer sannolikt att slå hem denna månad. Ett förhållande som är odefinierat eller i övergång kan känna sig särskilt svårt, speciellt den 5 mars, 14 och 25 när komplexiteten att ge och ta förvärras förvärras. Men dagar som 2, 6, 24 och 26 mars kommer förhoppningsvis att visa dig att om du är knuten eller ouppkopplad, är det modet att investera i andra människor värt att riskera.

VIRGOAugust 23 september 22

Med halva planeterna zippade genom ditt partnerskap under hela månaden är din en-mot-en-anslutning framför och mitt. Månen, Merkurius och Venus stöter på Neptunus i det huset den 8, 10 och 20 och skapar förvirring i dina interaktioner eller leder dig till idealisering av en person eller ett förhållande. Men de mötena kan också gnista omsorg, medkänsla och romantik med din signifikanta andra eller någon ny. Och en solförmörkelse där den 8 mars antyder ett nytt förhållande som kommer ner i gäddan eller ett nuvarande förhållande som går vidare till nästa nivå. Eclipse klickar och knyter samman med några andra planeter, vilket innebär att din personliga resa både förbättrar och komplicerar dina närmaste band. Temat för att känna sig fri att fortsätta med ditt liv – och väljer att göra det ensam eller med en partner – är markerad. Försök att förstå hur olösta känslor, gamla beteendemönster och din familjhistorik påverkar din rapport med andra. Du växer i språng men kan kämpa för att lossa emotionellt bagage. Förtroende för någon den 24 och 29 kommer att vara cathartic. Den 16: e omfamnade förändringen kan ge dig en djup känsla av glädje, och att dela din Joie de Vivre kommer att fördubblas.

LIBRASeptember 23-22 oktober

Ta tillfället i akt för spontan kul och romantik den 2 mars när Venus och Uranus mesh i dina lek och förhållningssoner. Solen och Merkurius korsar din andras vinkel den 19 och 21: e, uppmuntra dig att göra det som kommer naturligt: ​​ägna mycket av din energi till en-till-en-anslutningar. Tänk på vem du är när du är med andra individer och skapar en roll som du är lyckligare med, är värda insatser nu, och du kan ha ett genombrott den 23 mars, 24 eller 26 när solen och Mercury gelé med varandra och med Mars i din tänkande och talande sektor. Mars flyttar in i det huset den 5: e för en vistelse på två månader, vilket motiverar dig att hävda dig själv mer. Eftersom ditt tecken har en tendens att väga alternativ och försöka hålla sig i andras goda grader, är du inte alltid så direkt. Med Mars här kan du arbeta för att anpassa dina ord och dina handlingar. Den 23: e, vågförmörkelsen ljuder starka känslor och kan utlösa spänning i ett förhållande. Det här skulle vara en bra tid att öva med dina känslor så betydelsefullt som möjligt. Ta reda på vad som känns som för mycket eller vad som förefaller vara förbi sitt utgångsdatum – då överväg att klippa ut det ur ditt liv.

SCORPIOOctober 23 november 21

Även om Mars lämnar Skorpionen den 5 mars, tar du din körning nedåt i flera planeter, besök ditt förlossningshus denna månad, och inspirera dig att njuta av livet och uttrycka din personlighet. Solförmörkelsen där på 8 kan utlösa en längtan efter kärlek och förskugga en ny attraktion eller en välkommen infusion av romantik i ett befintligt förhållande. Att sträva efter att möta andras förväntningar eller sträva efter att uppnå nya mål kan konkurrera med din drivkraft för att säkerställa din egen lycka. Personlig eller ekonomisk osäkerhet kan också förringa en önskan att datera eller bli roligare. Men om du kan klämma in i din starka vilja och bemyndigade tankegångar, kommer de att ge dig fart. Venus pryder det samma huset från den 12 mars till den 5 april, vilket hjälper dig att vara väldigt mycket själv med någon du är intresserad av eller engagerad i och förmedla värmen som kanske inte alltid stöter på. Den 20: e kan du inte vara säker på hur mycket av det du känner och upplever är riktigt, och det kan vara knepigt den 26: e för att hitta en bra balans mellan entusiasm och pragmatism – allt tack vare Venus inlösen med Neptunus, Jupiter och Saturnus. Men hon ansluter till Pluto den 26 mars, vilket ger dig en bättre förståelse och ord för vad som är i ditt hjärta.

__SKYTTEN

22 november-21 december

Mars laddar in till Skytten den 5 mars och motiverar dig att gå efter vad du vill inom de närmaste veckorna. Du borde känna sig ganska kapabel att hävda dina egna intressen, särskilt den 24 och 26, när Mars klickar med planeter i din uppfyllningszon. Om du är singel och in i någon, flirtar och frågar din förälskelse kommer sannolikt att löna sig på de dagarna. Och även om de inte gör det, kommer du att må bra om att spela förföljaren istället för att vänta på att något ska hända. Planeter i ditt hem och karriärvinklar sparar med Mars och Saturnus i ditt tecken den 5, 14, 23 och 25 mars och uppger friktionen som kommer från att försöka balansera ett upptagen liv. Men med Saturnus går retrograd i nästan fem månader från och med den 25: e, är det en bra idé att ta foten av gasen från tid till annan och överväga var du är på väg. En solförmörkelse i din grundvinkel den 8 mars och Venus ankomst där den 12 mars trycker du på att njuta av hemmet mer. Beroende på din situation kanske du vill dekorera ditt sovrum, laga mat till din man eller vara värd en soirée och be alla att ta med en behörig ungkarl. Och FYI, den 20: e är en ultimativ kreativ och romantisk dag.

CAPRICORNDECember 22-January 19

Den 5: e mars kommer in i det sista huset i ditt diagram och kräver att du tittar på gamla beteendemönster, konfronterar alla känslomässiga problem du har undertryckt som håller dig tillbaka och undersöker hur du kan undergrava dig själv. Det är lätt att skjuta dig i foten medan provocerande Mars döljer sig här och att hålla ett öga på dina omedvetna motivationer hjälper enormt. Med Venus in i din kognitions- och kommunikationssektor den 12, borde du också göra en uppgift att märka ögonblicken av tillgivenhet i dina vardagliga möten och bitarna av skönhet i din omedelbara miljö. Att göra det kommer att öka ditt humör och inspirera dig att uttrycka det du känner. Under de närmaste veckorna kan du ansluta till personer du bryr dig om och träffa nya människor ganska enkelt om du tillåter denna trevliga inställning att genomtränga dina interaktioner. Du kommer att ge extra djup till vänliga konversationer den 6 mars, 15 och 16, när olika planeter flyter med Pluto i Stenbocken. Men dina förväntningar om framtiden och rädslan som överförs från det förflutna kan påverka det positiva tänkandet, datera och flirta den 25: e. En Venus-Pluto confab nästa dag tyder på att du måste mätta din attityd om relationer fast i nuet genom att fokusera på vad du vill ha idag.

AQUARIUSJanuary 20-Februari 18

Venus hänger fortfarande ut i Vattuman tills den 12: e, vilket gör att du känner dig extra charmig och attraktiv. Du har förmåga att dra personer till dig och förtrolla dem nu, så dra full nytta! Ett Venus-Uranus-samarbete den 2: a gör det till en tilltalande datum natt. Venus oenighet med Jupiter i ditt intimitetshus nästa dag föreslår att du kanske behöver anpassa dina förväntningar på någon. Solförmörkelsen den 8 mars faller i din värdefulla zon, vilket gör att du fokuserar på att möta dina egna behov, och det är uppriktigt med Jupiter som sätter självförsörjning mot dina förhoppningar om delning och ömsesidigt beroende. Tack och lov har Jupiter ett fortlöpande möte med Pluto den 16: e en planetkonfiguration som kan leverera ångande kön, djup närhet eller självförståelse och psykologisk tillväxt. Den 23: e räknar Jupiter med Saturnus i ditt nätverkshörn, vilket genererar friktion mellan ditt privatliv och ditt sociala liv. Om du spenderar mycket tid med din S.O., är det möjligt att ditt besättning känns försummat. Du har chanser den 24 och 26 mars och 29 för att prata saker med dina vänner och göra det upp till dem med en tjejkväll ut. Faktum är att du, med doer Mars i ditt vänskapshus från den 5: e på, bokar minst några GNOs den här månaden.

Titta på Susan Miller Horoskop Predictions

Ссылка на основную публикацию
2019