Fråga en kille: “Vad gör jag om min pojkvän negativitet och dåliga humör?”

Det finns några frågor om män som bara en kille kan svara på. Vi frågade dudesna på guyspeak.com (läs mer om dem här), för att de tar på sig detta dating-conundrum:

Fråga: Min pojkvän är killen som lärde Negativ Ned allt han vet. Han är så negativ, och den minsta sak som går fel kommer att förstöra nästa vecka i sitt liv, oavsett mina ansträngningar för att förbättra sin dag. Det tar verkligen en vägtull på vårt förhållande – jag är i mottagaränden varje dag. Vad gör jag?

1216 broken down car man fixing tire couple fight sm

Negativitet suger, enkel och enkel. Det kan inte vara lätt alls att hantera någon som gör att Eeyore ser ut som en optimist. Och problemet med negativa neds är att du inte kan ändra dem. De måste förändras på egen hand. Jag är inte säker på vad den rätta katalysatorn för den förändringen skulle vara men något dramatiskt måste hända för att de ska inser att de ofta är själva orsaken till att deras liv blåser mer cajones än hela kastet av en Bang Bros spelar om jordnötter.

Mitt förslag till dig skulle vara att först och främst förklara för honom att hans negativa attityd förstör ditt förhållande. Och tro mig, det är det. Man kan bara hantera negativ energi så länge innan de lägger på sig och rullar studsar som Bow Wow. Om det inte räcker för honom att i allra högsta grad överväga att han kanske behöver titta på saker annorlunda, så känner jag mig ledsen för sin mamma. Jo det är inte sant, men jag tar chansen att citera asianerna från Menace II Society möjlig.

Om du har mycket tid på dina händer och är redo för en kamp royale, kan du försöka motverka hans negativa inklings med positiva. Varje gång. Varje gång han kommer ner om någonting, kan du komma till honom med silverfoder eller positiva attribut som en viss situation innehar. Något att refokusera och reframe konversationen ifrån riken av outvecklade bilder.

Och om det inte fungerar, få honom den lyckligaste leksaken på jorden, en Tickle Me Elmo, och våga honom att behålla sin sura disposition. Om det inte hjälper jag föreslår att jag får en ny pojkvän.

–Skriven av Panama Jackson för guyspeak.comVad skulle du göra om din pojkvän var super negativ? Ha några bra knep för att hjälpa en kille ur hans dåliga humör?

Mer från guyspeak.com:

  • Varför tar man sin frustration på tjejer?

  • Hans depression pressar oss ifrån varandra. Vad kan jag göra?

  • Min pojkvän klagar över min vikt hela tiden. Vad kan jag göra?

  • Vän GuySpeak på Facebook och följ dem på Twitter.

Fler sätt att få glamour

Besök Shopglamour.com för söta saker från bara $ 10!

Ange de senaste Glamour-tävlingarna!

Följ oss på Twitter.

Lägg till Glamour på din iGoogle-startsida.

Foto: Thinkstock
Ссылка на основную публикацию
2019