Den otroligt Ballsy Make-the-First-Move som misslyckades

Du gillar honom, och du tror att han gillar dig. Du ser en öppning, men gör du det första draget? Det gjorde jag, och det visade sig inte exakt som planerat.

0302 embarrased woman smiling
FOTO: Getty Images

Ung kvinna ler, slutna ögon, närbild

Jag var på college på NYU, och jag hade en oskyldig förälskelse på en av mina vänner. Han hade just brutit upp med sin flickvän, så jag utnyttjade möjligheten att göra någonting som jag aldrig skulle få bollarna att göra idag: Jag lämnade en anteckning på vindrutan på hans Saab 900 som sa: “När ska du ge mig en chans?”

Men – och “men” som förändrade livet i våra liv, om jag kan vara så dramatisk – för att jag inte hade skrivit det, hade han ingen aning om vem det var från. Månaderna gick och han blev seriös med en annan tjej så jag skar mina förluster och gick vidare. Vi fortsatte att umgås som vänner, och en dag kom anteckningen i samtal. Jag erkände att det var från mig. Han var golvad, liksom smickrad. Jag tror att vi antagligen hade en av dessa “i en annan livstid” -samtal och gick på våra respektive sätt.

Jag hade helt glömt bort noten tills han tog upp den senast när han var i stan. Jag kunde inte tro att jag hade gjort något så konstigt romantiskt. Men allvarligt – den bästa delen av den här historien är att han idag är en av mina bästa vänner. (Jag föreslog till och med hur han föreslår sin nuvarande fiance!) Och just nu när jag plockade sin hjärna om vad som hände frågade han mig att komma till hans bachelorparty. Ärligt talat, om vi någonsin hade hunnit, skulle det ha varit ett tågavverk. Bara går för att visa dig, allt hittar ett sätt att träna i slutet.

__

Har du någonsin gjort ett första drag som misslyckades? Vad hände? Vad sägs om en som chockar dig att titta tillbaka på? Dela med sig!__

Känner du till att göra rörelser? Här är några bra dating råd till psyke dig upp:

  • Hur man gör den första flyttningen: 3 saker som han vill höra på en bar (och 2 han gör inte)

  • Han säger: 4 tips för att göra den första flytten på män

  • Dating: 5 enkla sätt att fråga en kille

Foto: Getty Images
Ссылка на основную публикацию
2019