De 3 sakerna som jag tror helt och hållet förstör en kyss. Vad var din värsta kyss och varför?

Det finns inget mer magiskt än en kyss som gör dig svag i knäna. Men om det finns något som skickar mig att springa för kullarna snabbare än en kyss som utlöser min gagreflex, har jag ännu inte upplevt det i mitt datingsliv (tack gode Gud).

0613 woman denying mans kiss sm

Ew, tänka inte ens på att prova det igen.

Visst, jag kommer ihåg några dåliga kyssar från mina ungdommeliga dagar – särskilt min första kyss var på den slarviga sidan. Jag kommer ihåg att tänka, “tycker folk verkligen så mycket om det här?” under det! Men som jag har blivit äldre (och så har killarna jag har kysst), har det blivit mycket bättre.

Men det var en kille som jag daterade för några år sedan, som var bara den värsta kyssaren. Jag tyckte verkligen om honom – han var smart, söt och hade en drömmande brittisk accent. Men du, kyssningen var bara Så dåligt. Specifikt var det alltför mycket tunga och sätt för mycket tryck. Ibland måste jag fysiskt trycka på honom för att jag kände att jag kvävde! Jag svär, jag försökte subtilt tipsa på honom och använda mitt kroppsspråk för att visa honom vad jag tyckte om. Men han fick inte det. Han skulle kyssa mig mjukt i ungefär 10 sekunder, sedan starta tillbaka i sin tunga Attack (allvarligt, det var så mycket action som det kändes som om han hade mer än en). Så småningom slutade vi att träffa varandra. Kanske borde jag bara ha förklarat problemet för honom, men det verkade bara som att det skulle helt döda alla känslor vi hade och förnedrade honom. (Även om, kanske han trodde jag var den dåliga kyssaren. Jag vet inte, kanske har jag det bakåt!)

Bortsett från den uppenbarligen skrämmande upplevelsen ovan har de flesta av mina smooching varit lyckligare. Men jag har några avbrott när jag låser läppar. Självklart har alla olika kyssstilar, men jag har tre saker som är, min dödsdöd för mig:

  1. Invaderande tungor. Titta, tungor kan röra, men de borde mestadels stanna på egen sida. De borde aldrig nå dina tonsiller.

  2. Fråga om kyssen före kyssen. Jag är säker på att det här har blivit exekverat på ett söt sätt, men det gör mig mestadels bara konstig och grov.

  3. Tungor i mitt öra. EW! Jag är säker på att inte alla är överens med mig, men det här ser allvarligt ut mig. Jag bryr mig inte om en liten öronhandsåtgärd, men våta öra kyssar är en Inte i min bok.

Vad var din värsta kyss? Och snälla, lägg till dina bidragande faktorer till listan över saker som gör en kyss helt beklagligt. Håller du med eller är oense med mina personliga avbrott?

Mer om dålig kyssning:

Dating Gör eller Gör inte: Tala om en kille, om han är en dålig kyssare

Reader’s Dilemma: “Min pojkvän är en dålig kyssare”

Eftermiddag Confessional: Är jag en dålig kyssare?

Foto: Thinkstock
Ссылка на основную публикацию
2019