Date-Night Idea: 8 utmaningar inspirerade av ett förtjusande par

Efter mitt sista möte på tunnelbanan var jag inte exalterad att återvända, men det här söta paret kunde ha inspirerat mig att komma tillbaka på häst tåg.

tunnelbana couple

Högskolans par James Doernberg och Kai Jordan gick på vad som kan vara det sötaste / galenaste / längsta datumet någonsin: I nio timmar reste de runt tunnelbanorna i New York City, stoppade vid varje enskild station på Manhattan för att ta sig själv. Det är 118 stationer / snaps! (Tekniskt finns det officiellt 143 stationer på Manhattan-men om varje stationskomplex räknas som en, så finns det 118).

Med tanke på temperaturerna i staden just nu säger vi att nuvarande temperatur är 103! Jag upprepar 103! -Och det faktum att en tunnelbanestation tenderar att vara ungefär 115 grader på en cool dag ändå har detta potential att bli en svettig katastrof. Men på något sätt gjorde det här paret det förtjusande. Kolla in alla sina bilder här.

Jag älskar bara idén att vända datum natt (eller datum hela dagen) till en slags självpålagt utmaning eller scavenger jakt. Det ger dig en rolig aktivitet och en känsla av att vara på ett lag tillsammans, och även om det finns tekniskt ingen poäng / pris, skulle minnena vara så värda! Om du är på humör för ett kreativt, lite dumt datum, är det åtta idéer för att få dig inspirerad. Eller gör din egen och dela nedan!

  1. Om tunnelbanan inte är din kopp av (illaluktande) te, eller om du inte har kollektivtrafik där du bor, gör en bilresa med bil eller en vandring där du tar ett foto enligt en annan uppsättning kriterier. Kanske varje gatustte i ditt grannskap, eller framför de “välkomna” skyltarna till några olika städer i närheten.

  2. Smak ett prov vid varje monter på din lokala bondens marknad. (Um, yum, bry dig om jag gör det varje helg.)

  3. Rid varje berg-och dalbana på en nöjespark. Kanske två gånger?

  4. Prova alla öl på kran på en hantverks ölbalk. (Men förmodligen borde du sprida den här ut under några få dagar, inte allt i ett. Och definitivt inte när du kör.)

  5. Besök varje museum i stan under en månad eller ett år, beroende på hur stor en stad du bor i!

  6. Hitta en lokal tidning eller blogglista över de fem bästa pizzaplatserna i staden och gör ett veckodatum på var och en av dem i sin tur. Glöm inte att Instagram bilderna och rösta dina slutliga rankningar i slutet.

  7. Gå och titta på varje stor sommarblåsare, även de som låter pinsamt dåligt. Som en bonus kan du försöka se dem på olika teatrar om det finns mycket i ditt område.

  8. Se hur många människor du kan få för att komma överens om att vara med på två med dig, och vilken typ av galen du kan få dem att göra.

Har du någonsin gjort något galet som detta på ett datum? Vad skulle du vilja göra längs dessa linjer? Och ser allvarligt på alla parets bilder. är de inte så söta?

Andra datum idéer:

5 High Low Date Ideas du bör försöka (jag ska förklara …)

10 datum idéer för att få dig aktiv igen

21 Rainy-Day Date Ideas

Foto: Imgur
Ссылка на основную публикацию
2019