Är din pojkvän över en annan kvinnas sociala medier?

Den andra du ser det, det är troligt att du önskar att du kan skura hennes bild – och hans “som” – från ditt sinne. Men det är smack mitt i din Facebook-nyhetsflöde, det oundvikliga beviset på att din pojkvän gillade en annan kvinnas foto. Du känner inte henne, eller vet hur han känner henne. Allt du do vet att hon är het. Du kan inte hjälpa dig själv – du klickar igenom till hennes profilsida och ser att detta inte är det första skonsamklädda fotot som din man har “gillat” i sin senaste tidslinje. En snabb Google-sökning visar att de har interagerat på Twitter och följer varandra på Instagram. Skyller du av eller blir upprörd? Skicka en Facebook-förfrågan så att du kan göra mer fördjupad stalking? Eller konfrontera din S.O., anklagar honom för allt som inte är fysiskt fusk?

Facebook photo likes

Sociala media har säkert skett många av våra åsikter om vad som är något som är värd för vår oro och undersökning. Även för tio år sedan kanske vi inte känt alla våra pojkvänners vänner, än mindre de yttersta ringarna i hans sociala kretsar. Nu kan vi se exakt vad hans högskola älskling såg ut, vad hans söta kollega bär på jobbet, och vem var i baren med honom igår kväll genom att helt enkelt klicka igenom sina sociala medier. För år sedan kanske vi inte hade fångat honom slyly scoping ut den söta blondin i hörnet, kan bevisen för honom uppskatta en annan kvinnas utseende nu leva på Internet (och våra smartphones) för alltid.

Faktum är att medan vi alla vet att våra män uppskattar utseende och olika talanger hos andra kvinnor, vill vi inte nödvändigtvis slås över huvudet med det. Facebook, Twitter, Instagram och mer menar nu att vi utan avsiktligt snooping kan se eller anta vad vår S.O. finner attraktiva. Ändå om han “gillar” ett foto eller retweeting ett catchy citat, kan vi inte veta för ett faktum att han är upp till något annat än att vara vänlig.

Det presenterar också en intressant fångst-22 för många kvinnor. När allt kommer omkring kan vi regelbundet “likna” en manlig väns bilder, vi vet ganska bra, vi uppskattar sin modsinne och inte hans bulande pectorala muskler. Men när vår pojkvän gillar en annan kvinnas Instagram-bilder, är det som “Varför exakt Är du över detta [NSFW word] s profil? Va ?!”

Ärligt talat tror jag i de flesta fall att vi, inklusive mig, är mer benägna att läsa mer i en “liknande”, retweet eller följ än vad som faktiskt finns där. Men om du hittar dessa typer av sociala medier stunts komma under din hud, är det bäst att ha en öppen konversation med din S.O. om hur hans handlingar får dig att känna. (Börja inte stalking hottie eller kasta ut anklagelser av online affärer.) Men kanske finns det något djupare som du kan upptäcka genom samtalet.

Börja med, “Jag kunde inte låta bli att märka i min Facebook newsfeed att du gillade ett foto av den här tjejen som heter Sara. Prata om en bikini kropp! Hur känner du henne?” Vänta att höra sin historia och förklara det gör att du är orolig att se honom uppskatta andra kvinnor genom sociala medier. Du kan tycka att du har helt överreagerat – eller att du har lita på problem som härrör från ett tidigare förhållande eller andra, mer öppna handlingar från din nuvarande pojkvän. Om det är det förstnämnda, försök att hitta en kompromiss mellan er två, något som ser ut som att han skar tillbaka på hans smakvanor medan du arbetar för att förstå att han verkligen bara har ögon för dig. Men om det är det senare, har du mycket mer att diskutera än något digitalt drama.

Vad tror du? Hur känner du dig när du hittar din S.O. har regelbundet interagerat med andra kvinnor på sociala medier? Tror du att det är någonsin anledning till oro?

Mer av Glamour:

Ссылка на основную публикацию
2019