Запознанства Мистерия: Защо жените отиват в банята толкова често на дати?

Здравейте! Добре дошли в “Dating Mystery”, нова функция, където Райън и аз ще си зададем въпроси от името на нашите съответни полове. Помислете за миротворците в битката за секса. (Добре, това беше така Райън.)

0205 surfergirl da

Това е “Седмица на случаен фотоапарат” тук, в Single-ish. Вместо знак за дамска дамска мода, получавате знака за пресичане на момичето, което седи в гаража на сестра ми.

Райън ме попита от името на цялото човечество: “Защо, по дяволите, вие, дами, отивате толкова много на банята в датите?” Като честуващ Б-стайдър, смятам, че съм експерт. Това не е, че докосвам грима ми – ако не харесвам момчето, няма да си спомня дори да гледам в огледалото. Проблемът е само анатомичен. Аз съм като новородено бебе със стомаха и пикочния мехур с размер на орех и постоянно се нуждая от пълнене и изпразване. И ако съм нервен и наистина харесвам момчето, ще отида още по-често. Това е добър барометър на първата среща с мен: броят на пътуванията ми в банята е пропорционален на нивото на моите романтични чувства.

Това ми причинява болка досега. Последният ми приятел беше винаги на ход, но непрекъснато го принуждавах да ми спре. Много разочароващо. Слезте от магистралата, спрете в този магазин, този път е спешен, кълна се…. Обзалагам се, че той казал на приятелите си: “Тя имаше хубаво лице, но пич! Всъщност имах CAT Scan или нещо подобно и всичко е нормално. Трябва да изпратя по факс моите предишни резултати от теста.

Както и да е, Райън, надявам се мистерията да бъде решена. Но за нас момичетата са тук, нека да не ги задържим. Мога да бъда изтръгнат и нервен чакам твърде дълго. Защо да се чувствам неудобно, само за един човек? Мъжете трябва да са по-търпеливи. Както и да е, има много по-дразнещи неща за мен. Когато се срещнете, спирането на вашите ями е било проблем?

Ссылка на основную публикацию
2019