Само 5 начина да отговорите на гола снимка

Една приятелка наскоро ми каза, че е изпратила секси картина на гаджето си, докато е извън града, и единственият му отговор беше: “Добре!” Разбира се, ядосана. Какво беше така “хубаво!” за това ?, тя искаше да знае. Тейлър Суифт през 2006 г. беше хубаво. Намирането на чифт ботуши над коляното за продажба е хубаво. Но снимка на горещо момиче в бельо? Хайде, пич, опитай малко по-трудно.

гол picture

Най-големият проблем с отговора на моя приятел беше, че не го е накарала да се чувства толкова добре за себе си, колкото и да има. Ако някой е готов да се измъкне там с интимна снимка, получателят трябва да я уведоми, че е оценен най-малкото с “Уау!” или подобно изразяване на положителен шок. Това важи и когато вашият човек изпраща Вие гола картина. И така, какво е най-добрият начин за обратно връщане на текста? Ето пет възможни опции:

1. С комплимент

Един комплимент, дори и един прост, може да измине дълъг път. Ако вашият човек ви изпрати гола снимка, уведомете го какво ви харесва. Какъв човек не би искал да чуе “Това е най-добрият шест опаковки, които съм виждал” или “Откъде да вземеш дъба, който държиш?”

2. С секси ретривър

Ако една снимка от твоя човек се обърне, кажи го така. Sexting може да бъде фантастично геймплей, особено когато има графики. Кажете му точно какво искате да направите с каквато част от тялото е изпратил, толкова по-конкретна, толкова по-добре. Нуждаете се от вдъхновение Вижте някои от тях блясъкнай-добрите секси съвети, които да ви помогнат да подправите нещата.

3. С картина на собствената си

Ако някой ви изпрати мръсни снимки, това е най-вероятно, защото те търси да върнеш услугата. Ако му се доверите достатъчно и вие двамата практикувате безопасно сексуално (да, това е нещо), отидете за него! Ако пълната гола не е ваш стил, картинката за бельо (мисля, че Ким Кардашиан) може да бъде PG-13 и все още невероятно секси. Все още се страхуваш? Аз твърдо вярвам в правилото “без лица”.

4. С Еможи

Има ли картина от твоя човек, оставяйки те за загуба на думи? Изпратете му обратно емотиката на сърцето-очите (или, както обичам да го наричам, “поразено котето” емоти) за един приятен и лесен начин да му кажете, че харесвате това, което виждате.

__5. С “Не благодаря”. __

Някои хора просто не се чувстват комфортно с идеята за изпращане и получаване на голи снимки, а това е напълно, напълно оправдано. Вкусните голи могат да бъдат супер горещи, но изненадани от снимката, с която отидохте на една среща? Олеле. Ако вашият човек ви изпрати непоискана снимка, благодарете му, че го споделите, но го уведомете, че обикновено предпочитате да го проверите лично.

Още от блясък:

Ссылка на основную публикацию
2019