Как да запазим интимността си жив по време на LDR

Уважаеми Емили,

Партньорът ми е за девет месеца в кариерата си. Говорим по телефона и Skype редовно, но липсата на физическа връзка досега беше наистина трудна. Това е само един месец и вече съм отегчен от мастурбацията. Не знам как ще го направя! Имате ли някакви предложения за поддържане на интимност по време на временни отношения на дълги разстояния?

Благодаря,
Алекс

Хей Алекс,

Напълно го разбирам. Нормалните възходи и падения на всякакви взаимоотношения могат да бъдат достатъчно предизвикателни сами по себе си, но добавянето на мили между вас и партньор може да направи нещата още по-трудни. Като се има предвид това, вярвам, че всички здрави и трайни отношения наистина се нуждаят от успех, са двама души, които наистина искат да бъдат един с друг. Знам, че това не прави по-лесно отделянето на време за сексуалния си живот, но за щастие има изобилие от креативни начини да се насладите на интимния огън от цялата страна и да запазите нещата вълнуващи.

Споменахте, че вие ​​и вашият човек говорите доста често, което е страхотно! Ако знаете, че имате дата на телефона по-късно една вечер, прекарайте деня в сексуален контакт или изпратете ясна снимка, за да помогнете за изграждането на очакване за допълнителен горещ телефонен секс по-късно.

Когато дойде времето за вашата цифрова нощ, уверете се, че сте в правилния начин на мислене. Можете да заглушите светлините, да пиете чаша вино или да прочетете еротичен роман; каквото и да ви настрои и да се чувствате комфортно.

Започнете бавно, кажете на партньора си какво носите или какво мислите, нещо като: “Аз нося този лосион от кокосов орех, който ви харесва” или “лежа в леглото си само с дръжка и тласък “Ако някога се чувствате като че ли не сте сигурни какво да кажете, можете да задържите малък макет наблизо (Той е по телефона, така че никога няма да разбере). Това е вашият шанс да разширите най-горещите вашите фантазии. Говорете бавно и умишлено; бъдете много описателни за това, което си мислите, че го правите, за да може той да си представи, че е с вас; дишай дълбоко, за да чуе колко ти се наслаждаваш на всичко и не се връщай. Слушайте страстите на партньора си и отговорете на това, което той казва: “Представям ви, че бавно ме прониквате, докато се наведа над леглото.” След като и двамата достигнете кулминацията, прекратете разговора и ги пуснете да се влеят в сънища, мислейки за сексапилната ви среща.

Благодарение на съвременната технология, видео разговорите като Skype и Facetime са чудесни инструменти за комуникация на дълги разстояния. Видео сексът е много пикантен, защото всъщност можете да се покажете един на друг колко е горещо и притеснено, което получавате. Възползвайте се от визуалните способности да третирате партньора си с лента, или да синхронизирате порно, за да гледате заедно и да мастурбирате помежду си (или един към друг!) Слезте и замърсявате с половинката си разговор, говорете за вашите желания, нужди и завой за да се почувствате, че не сте разделени от екран. Това е перфектната възможност да споделите най-мръсните и най-еротичните си, игриви мисли в контролирана и интимна обстановка.

Ако все още не сте експериментирали с играчките, сега определено е времето, особено при стартирането на новата Sync на We-Vibe. Тази играчка за носене на двойка е създадена за връзки на дълги разстояния, защото ви позволява да се свързвате безжично. Благодарение на патентованото We-Connect App на We-Vibe вие и вашият партньор можете да използвате Vibe отдалечено, като споделяте контрол отвсякъде – в цялата стая, държавата, страната или света! Говорете за ново обръщане на взаимната мастурбация.

Докато шест месеца може да се чувстват като вечност сега, с перфектната комбинация от честна комуникация и някакъв добър старомоден телефонен секс, вие и вашият партньор може да поддържате вашите отношения горещи, тежки и достатъчно силни, за да отидете на разстояние.

Емили Морз е доктор на човешката сексуалност и е домакин на най-популярния сет на iTunes podcast с Емили. Като експерт, автор и звезда на телевизионни и радио програми, тя е вдъхновила милионите слушатели и последователи да превърнат секса в приоритет, да засилят комуникацията и да укрепят връзките си. За да научите повече или да се абонирате за подкаст, посетете sexwithemily.com.

Ссылка на основную публикацию
2019