Имате ли се притеснявате от съжаление за нова връзка?

0803 rach da

Рейчъл и мен!

Преди няколко седмици се срещнах с моя приятел Рейчъл на 20-ия рожден ден на брат Джими. (И да, видях Джими!) Рейчъл току-що беше влязла от Л.А., и аз я открих с положителна светлина. Причината? Не блатото на брат Джими е блатна вода. Имаше нов човек в живота си. Рейчъл се бе поколебала, преди да ми каже, макар да казваше, че не иска да я нарече.

Забравих напълно за глупостта! Бях много предпазлива. Мислех си, че тъй като се развълнувах и разказвах на хората, вселената някак си слушаше и се готвеше да ме удари и да ме накаже. Сякаш беше не само невъзможно, но и незаконно да бъдеш толкова щастлив. Бях забравил за глупостта, защото сега, разбира се, вече не съм казвал на трета страна за един сладък човек, когото току-що срещнах. Вместо това аз го блогвам за Вселената. Но честно казано, защо смятаме, че ще бъдем проклети или наказани за споделянето на добри новини? Подобно, не заслужаваме нещо добро? Момчета мислят по този начин?

Имате ли притеснения за това, че сте наясно с нещо хубаво? Вие сте внимателни с кого разказвате за нещо ново??

Вземи блясък, където и да отидеш! Следвайте ни в Twitter. Прияте ни във Facebook. Добавете ни към началната си страница в Google.

Ссылка на основную публикацию
2019