4 Страхотен ден на априлските глупаци, за да играят на твоя човек (и един никога не трябва)

Двойката, която пие заедно, остава заедно. Какво, не е ли това, което казва поговорката? В чест на Деня на глупавите дни, бих казал, че трябва! Играейки малко шеги помежду си, такава лесна тактика е да разклатите връзката си по много забавен начин. Разбира се, трябва да сте в общо съгласие дали сте типичен тип – ако някой от вас ги обича, докато другият не може да издържа на факта, че има цял ден, посветен на шегите, помислете два пъти за следното. Но ако знаете, че вашият човек ще получи ритник от някои безобидни вицове, подайте се на празника и опитайте тези за размер.

WomanLaughinginBed
  1. Паякът плаши. Това очевидно няма да работи, ако вашият човек е арахнофил! В противен случай, помислете за каучуковата тарантула, новата ви BFF и я поставете някъде изненадващо, като например между листовете или върху обувките. Бонус точките, ако можете по някакъв начин да се промъкне на крака му, когато той не осъзнава. Това е страхотно, защото наистина можете да го приспособите към това, което най-много ви изненадва. Просто се уверете, че не го слагате някъде, което би могло да доведе до нараняване, като например в душ или слънчев козир на колата му (казвам това, защото съм виждал видеоклипове и от двете, и докато сме смешни, толкова лесно може да се окажат ужасно погрешни ).

  2. Класическото “буу!” Това е старо и хубаво по някаква причина. Скриването зад една врата и изскачането със сигурност ще предизвика шум, който не знаеше, че има в него. Тъй като технологията има потенциал да направи всичко по-добро (добре, по-добре за вас, по-лошо за него), можете да получите отблизо реакцията му за допълнителни смехотворения по-късно. Можете също така да усилите това, като се скриете под кутията, която мисли, че е пълна, в перална машина (направила това на някои приятели с чудесни резултати) или под купчина дрехи. Пълно разкриване: Блейк направи това за мен и е ужасно. Все още трябва да го върна за това.

  3. Дайте му вкус пъпки. Въпреки че този трик изисква известно планиране, струва си, особено ако не готвите често, така че той наистина ще внимава да не навреди на чувствата ви. Избийте вкусно ястие за двама ви. Сервирайте си част, но размени го за нещо, което изглежда подобно, но всъщност е отвратително. Спомнете си как Приятели, Рейчъл направи сладко / овчарско пити? Да, направи нещо такова. След като отнема няколко хапки и се опитва да поддържа сладко “Уау, това е страхотно!” акт, можете да имате някаква симпатия и да му дадете реалния вариант с усмивка на лицето си.

  4. “Приемете” животно. Това е за онези от вас, които, като мен, са обсебени от домашни любимци, но напълно не в момент в живота ви, когато можете да получите такъв. Текст на вашия човек снимка на животно със съобщение като “Просто не можах да си помогна! Запознайте се с Бъди!” Когато го направя, използвах снимка, която приятелка ми изпрати с новото си коте, така че изглеждаше много реалистична.

Като цяло мисля, че кошмарите винаги трябва да са нещо, което може да се смееш почти веднага. Ето защо, въпреки че има някои, които биха били оживени, бих препоръчал да ги избягвате. Тази година ще викам на един по-специално: да се преструвате, че сте бременна. Той или ще бъде опустошен и ще се почувства, че животът му е свършил, което със сигурност няма да се почувства страхотно за вас, или ще бъде екстатично, после разстроено, когато разкриете истината. Пропуснете това в полза на нещо малко по-леко!

Искате ли още малко вдъхновение? Разгледайте идеята от миналата година за идеи! И за по-различен вид забавление, проверете това блясък видео за абсурдни онлайн запознанства съобщения.

Ссылка на основную публикацию
2019