11 Секс факти, които ще надуят ума ви и “изплаши Sh * t от теб”

Знаехте ли, че клитора е единственият телесен орган, който съществува само за сексуално удоволствие? И сините топки не са само термин, съставен от възбудени (и недоволни) тийнейджъри момчета? Това всъщност е истински проблем! Страх Шбезумни: 1,003 факти, които ще изплашат ШИзвън теб, от комедията писателка Кари МакНийл, хитове на щандовете днес – и е достатъчно да се каже, четенето на части от него може би е изпратило ми PBMAS в overdrive.

0903 scared sh*tless book sm

Книгата се предлага на пазара като четец за баня (обърнете внимание на тоалетна хартия и тоалетна хартия на корицата) и честно казано, аз не съм човек, който да бъде привлечен към нещо подобно сам по себе си. Въпреки това, това е съвършената книга, която можете да вземете между рекламните почивки, за да прочетете вашето момче – или когато имате нужда от няколко забавления. Ето някои от най-големите челюсти, свързани с любимия предмет на Smitten: секс!

Факт: Най-големият регистриран пенис в света принадлежи на 41-годишния Ню Йорк Джонас Сокол, чието придатък е с дължина 9.5 инча и е 13.5 инча. Факт: Импулсът на еякулацията идва от гръбначния стълб; няма нужда от мозък.

Факт: Средният мъжки> оргазъм продължава 6 секунди; средният женски оргазъм продължава двадесет секунди.

Факт: Левият тестис обикновено виси по-ниско от дясното за мъжете с дясната ръка. Обратното е вярно за левите.

Факт: Един от всеки шест американци на възраст между 14 и 49 години има инфекция с генитален херпес HSV-2.

Факт: След пръстите и вибраторите свещите са най-често използваните фалически предмети от женски мастурбатори. Несветени, надявам се.

Факт: Най-честата причина за разкъсване на пениса е енергичната мастурбация. Ако това се случи, правиш го погрешно.

Факт: Когато двама души целуват, те обменят между 10 милиона и 1 милиард бактерии.

Факт: Средната вагина е с дължина от три до четири инча, но може да се увеличи с 200%, когато сексуално възбужда. Това е оптимистичен орган.

Факт: Въпреки това, което твърдят мъжете, само 15% имат пенис по-дълъг от седем инча. Само 3% имат пенис с дължина повече от осем инча.

Факт: Оргазните могат да понижат риска от сърдечни заболявания, инсулт, рак на гърдата и депресия. >

Както казваше еврейската ми баба, Ой Гавалт!

Учуден ли сте от някое от горните? Кои от вас най-много ви изненадат? Смятате ли, че тази книга е твоята алея? И на една свободно свързана бележка, вашият човек чете в банята? Защото, ако го направи, вероятно ще го обича!

Говорейки за книгите:

  • Пет-минутен клуб на книгите на Glamour.com: Гледащото момиче на Джилиън Флин

  • Ако човекът, с когото родих ______ на библиотеката му, ето какво бих направил

  • Преместване над петдесет сенки, има нова трилогия в града

Ссылка на основную публикацию
2019