Сада је Датинг Сите за полимерске људе

полиамор people

Постаје све чешће да људи разматрају отворене односе и чак да их траже за маинстреам апликације попут ОкЦупид-а. Али сада, полиаморисани људи могу такође да нађу партнера на сајту који је створен само за њих.

Према подацима ОкЦупид-а, интересовање за полиамори је у порасту. У 2010. години, 32 посто корисника сајта рекло је да ће некоме дати у отвореном односу. У 2015. години тај број се попео на 42 одсто, а 27 одсто је рекло да ће сами размотрити отворене односе, при чему мање од половине говори да ће бити само у моногамном. То помаже да се објасни зашто, када је ОпенМиндед.цом лансиран прошле године, током прве седмице се придружило више од 36.000 људи.

“Концепт моногамије је застарео, а монотонија је гурнула многе односе како би се окренула за” моногамију “, рекао је оснивач и ЦЕО ОпенМиндед-а, Брандон Ваде. “То није све пуне замене или поли-лифестилес. Отворени односи се могу наћи међу чак и ванилијским паровима.” Он је додао да ОпенМиндед није место за хватање или место варања, већ место за полиаморне људе да пронађу значајне односе на које све стране укључе сагласност.

Ребецца, 34, и њен главни партнер почела је да користи ОпенМиндед да пронађе додатне партнере након састанка на другој локацији за упознавање. “Како више људи схвата да животни модел моногамије не функционише већину времена, људи се отварају на умове за алтернативне стилове односа”, рекла је она. “Родна једнакост, као и повећање прихватања алтернативних сексуалности, такођер помажу да нас унапреде и одустану од старих парадигми како волети и повезати се једни с другима”.

Полиаморија, као моногамија, није за све. Али ако је то нешто што вас занима, сада је лакше него икад истражити ову “алтернативу” али све популарнији стил односа.

Ссылка на основную публикацию
2019