Можеш ли бити “само пријатељи” За момка за кога имате осећања?

Открио сам прошле недеље да сам ишао на састанак са младом женом по имену Катие која јој је дала број другом момку. У основи сам престао да шаљем и позовем (ми смо се дружили док сам се дружио са Мисс Цанада и мало после) и питао сам се шта ћу следећи. Па сам налетео на Катие у петак увече. И било је непријатно.

0719 college da

Ово је моја фотографија са колеџа – снимљена у ходнику испред мог првог и једног стана у Монтреалу.

Један од мојих најбољих колега је био у граду у петак увече, а након одличне вечери у источном селу, отишли ​​смо на пиће у хотелу Јане на западној страни, гдје су се неки момци дружили. Ноћ је постала велика забава и појавили су се разне групе пријатеља, укључујући Катие.

Рекох кратко, али неколико сати касније Кати ме је суочила у близини бара. Хтела је да зна зашто сам је игнорисала.

Ту сам био на раскрсници. Део мене је помислио да не бих требао рећи ништа, претварам се да сам био веома заузет, и да је било сјајно што је видим. Можда направити неке планове касније, да не бих наставио даље. Али на крају сам осетио да јој дугујем више од тога.

Објаснио сам да сам био прилично бесан због онога што је урадила. Рекла је да је схватила да је нешто погрешно урадила, али није сигурно шта 100%. Када сам јој рекла да јој се допада и да сам се осјећао дисседима, она је истакла шта су многи од вас коментирали: већим дијелом смо се дружили, имао сам дјевојку, како је она знала?

Слегнуо сам раменима и обавестио сам то, иако је то имало смисла, нисам га купио. Девојке знају када их момак воли, а ова девојка није лутка. Нисам имао ништа друго да јој кажем. Желела је да буде пријатељица “као раније”, али рекла сам не. Не могу само да се дружим са неким кога сам затекао – превише фрустрирајуће.

Њујорк је превише пун дивних, сјајних, паметних људи како би чекали да ме гледају како желим. Дакле, надаље и надаље. Буквално на горе, у тој сутра напуштам Њујорк сутра за Канаду три недеље, минимум.

И то није као моје срце и ја сам икада ушао у невоље тамо, тачно?

Да ли сам учинио праву ствар, или сам само избегао суочавање? Можеш ли да се дружиш са типом за кога имаш осећања??

Више о датирању на Гламоур.цом__

Датинг Дисастер: Узела је још један број Гуи!

10 Литтле Датинг грешке које могу бити јединствене

25 Први датум Дос и Дон’тс

__Више начина за гламурозност

Посетите Схопгламоур.цом за слатке ствари почевши од само 10 долара!

Унесите најновије гламурске награде!

Пратите нас на Твиттер-у!

Додајте нас на вашу иГоогле почетну страницу.

Фото: Љубазношћу Сајмон Вилкинсон
Ссылка на основную публикацию
2019