Како да питате свог партнера за Сек Кинкиер

Здраво Емили-

Сада сам већ годину дана са мојим тренутним момком излазио, и он је невероватан! Имамо сјајан секс, али то није увијек најузбудљивије. Редовно ме пита шта ме занима, али не знам како да приступим теми. Недавно смо узели упитник за секс (где упоређујете одговоре на крају), и стварно ми је помогло да однесем неке од мојих жеља на сто – на који је био веома одговоран – али још увек бих желео да пробам нешто узбудљивије ствари, попут температуре, играју и везују се.

Како да доведем ово без: (а) да га плашим са њега и (б) да се осјећа лоше? Зато што волим свој секс, мислим да би то могло бити интензивније и сензуално.

Хвала унапред,

Амелиа, 26, Француска

Хи Амелиа-

Изгледа да ваш партнер изгледа као да је отворен за разговор о вашим потребама и потребама у спаваћој соби, што није нешто што многи могу рећи о својим значајним другима. Док говоре о сексуалном сексу може бити тежак разговор, његове панталоне неће изаћи из страха. Зато уместо да бринете да га плашите, време је да се усредсредите на духове (и ваше!) Уз ове савете:

Немојте сачекати док већ не поступите о томе.

Уместо да покренете оно што желите да пробате на њега мидсек, покушајте да га подигнете у неутралнијим окружењима, као што сте возили аутомобилом или на вечери. Сасвим случајно поставите упитник којег сте двоје узели и рекли му да заиста мислите на нове и узбудљиве ствари које желите да пробате.

Уверите га у свој тренутни сексуални живот.

Будите осетљиви на своја осећања. Ако кажете да желите да мењате ствари и не дајте му разлог, његове мисли могу да прођу, ово је кул, да, Ох не, шта није у реду? врло брзо. Помирите га да волите свој сексуални живот, и да сте само радознали шта друго можете заједно искусити.

Немојте све о томе.

Питање му о чему је увек фантазирао у спаваћој соби може имати позитиван утицај на то како се разговор одвија. За једно, може вас ослободити да чује о његовим фантазијама, олакшавајући причање о вашим. Два, дозвољава му да зна и његове фантазије.

Усредсредите се на свој тон.

Како кажете нешто може направити или прекинути како се то перципира. Одржавање тона радозналог и оптимистичког омогућава вашем партнеру да знате да сте искрено узбуђени што истражујете колико далеко можете да уживате.

Када сте у сумњи, вратите се на тај упитник коју сте двоје узели и користите као план за ваш разговор о сексуалном сексу. И запамтите, ваш човек жели да вас задовољава, тако да сам сигуран да неће бити ништа осим одушевљеног за оно што ће доћи.

кк, Емили

Више:

-Како да зауставим свог партнера из слиппинг-а током секса??

-Ко су секс играчке најбоље за секс са мојом дјевојком?

-Зашто настављам да паднем за токсичне односе?

Ссылка на основную публикацию
2019